Ana SayfaDizilerAşk-ı Memnu Romanya’ya Uyarlanacak

İlgili Postlar

Aşk-ı Memnu Romanya’ya Uyarlanacak

Kanal D’nin efsaneleşmiş dizilerinden olan Aşk-ı Memnu, üzerinden geçen senelere rağmen hala kendisini konuşturmayı başarıyor. Dizi, Türkiye’de bitse de Güney Amerika’dan Ortadoğu’ya dek dünyada birçok bölgeye satıldı. Bu defa daha heyecan verici bir haber Romanya’dan geldi. Çünkü Romanya dizinin yayınlanma hakkından ziyade, doğrudan projeyi satın alarak kendi ülkelerine yeniden uyarlayacak.

Aşk-ı Memnu Romanya Versiyonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Büyük usta Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserlerinden olan Aşk-ı Memnu, ülkemizde özellikle final bölümüyle en çok reyting alan dizilerden birisi durumundaydı. Rekortmen dizinin Romanya ayağı 2018 yılının hemen başında yayına girecek. Dizinin orijinal adı Fructul Oprit olurken, yapımını ise Red – White şirketi üstlenecek. Böylece Romanya’da ilk defa bir Türk dizisi formatı uyarlanmış olacak. Romanya’nın kendi dizilerine göz attığımız zaman daha miza yönelik ve kısa süreli dizi tercihlerinde bulunduklarını görüyoruz.

Dizide Bihter rolü için Romanya’nın popüler isimlerinden Michaela Prosan’ın tercih edildiği gelen haberler arasında. Dizinin Romanya versiyonunda en çok merak edilen detaylardan birisi de dizinin ülkede ne kadar çok tutulacağı. Zira Türkiye ve pek çok Arap ülkesinde fenomen haline gelen dizi, beklentileri de yükseltiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler