Ana SayfaDizilerKaybedenler Kulübü Dizi Olarak Gelebilir

İlgili Postlar

Kaybedenler Kulübü Dizi Olarak Gelebilir

Sinema seyircisi üzerinde önemli bir etki bırakan Kaybedenler Kulübü dizi olarak ekranlara gelebilir. Söylentiler bile şimdiden seyircileri heyecanlandırmaya yetmiş durumda.

Kendine has tarzıyla dikkat çeken Kaybedenler Kulübü, aynı atmosferi bir diziye uyarlayarak televizyonda da yer edinme peşinde.  Hatırlanacağı üzere filmde başrolleri Nejat İşler, Ahu Türkpençe, Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu gibi isimler paylaşıyordu.Film özellikle fenomen olmuş replikleri ve bilhassa müzikleriyle iz bırakmayı başarmıştı. Öte yandan ilk filmin devamı niteliğindeki ikinci sinema filmi de 2018’in Mart ayında seyircisiyle buluşacak. Böylece filmin hayranları hem ikinci sinema filmi, hem de dizinin müjdesini aynı zamanda alarak çifte sevinç yaşamış oldular.

Kaybedenler Kulübü Dizi Künyesinde Kimler Var?

Filmin yapımcılığını Erol Avcı üstlenmiş durumda. Yönetmen koltuğunda ise Tolga Örnek yer alacak. Özellikle ikinci filme duyulan ilginin, dizi projesinin de hayata geçmesi yönünde önemli bir rolü olacak. Eğer dizi hayata geçirilebilirse, 10 bölüm şeklinde olacak ve sadece internet üzerinden yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler