Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yusuf İle Ada'nın Arası Düzelecek...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 5. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yusuf İle Ada’nın Arası Düzelecek Mi?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır merakla beklenen 4. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nalan, Mert’le tartışırken yüksek yerden düşer ve yaralanır. Yusuf’a da ondan ayrıldığı için intihar ettiğini söyler. Ada, Mustafa’yı yaralamaktan sorguya alınır. Rüzgar, Mustafa’ya 55 bin liralık çek verip şikayetinden vazgeçmesini sağlar. Kendisini aramayan Ada, Yusuf’u merak eder ve gider. Çıkışta Nalan’la Yusuf’u taksiden inerken görür. Yusuf ile Ada’nın arası düzelecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Yusuf İle Ada’nın Arası Düzelecek Mi?

Aşk Ağlatır 5. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin tanıtımında; Ada, Yusuf’un kamyonetine biner. Köpeği seven Ada’ya Yusuf, köpeğin onu çok özlediğini söyler. Ada’da onu çok özlediğini söyler. Bu bir rüya mıdır? Yoksa gerçek mi? önümüzdeki bölüm belli olacak.

İşte Aşk Ağlatır 5. bölüm ilk sahne…

AŞK AĞLATIR 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Mustafa yaralandıktan sonra dayısını dinlemez ve ambulans çağırır. Mustafa hastanede polislere, parasını almak için gittiği evde kendisini Ada’nın vurduğunu söyler. Ada, sorgulamak üzere karakola alınır. Nagehan, Rüzgar’a Ada’nın başına gelenleri anlatır. Rüzgar, Mustafa ile konuşup 55 bin liralık çek vererek şikayetinden vazgeçmesini sağlar. Ada’nın başına gelenleri öğrenen Yusuf, karakolun önüne gider. Rüzgar’ı Ada’nın yanında gören Yusuf yanlarına gitmez.

Ada, Rüzgar’ların evinde çalışmaya başlar. Rüzgar aslında Ada’nın evlerinde çalışmasını istemez ama Mert’in istemesi üzerine işe girer. Rüzgar’ın Ada’ya olan ilgisinin farkına varan annesi onu evinde istemediğini söyler. Rüzgar’da zaten Ada’nın bakım evinde çalışmaya devam edeceğini söyler. Yusuf, hastanede Nalan’ın refakatçısı olarak kalır. Yusuf, Nalan’ın annesini arar kızının hastanede olduğunu söylemek için ancak annesi öyle bir kızları olmadığını ve ölse bile kendilerine haber vermemesini söyler.

Mert, Nalan’ı ziyarete gelir. Nalan, onu bir daha görmek istemediğini söyler. Odadan çıkarken Yusuf Mert’i görür ama Nalan, tanımadığını yanlış geldiğini söyler. Nalan, Yusuf’a artık gidecek yeri olmadığını söyleyip birlikte eve giderler. Ada’da Yusuf’u merak ettiği için eve gider. Orada Nalan’ın intihar ettiğini öğrenir. Evden çıkarken onları birlikte görür.

Aşk Ağlatır 4. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ada Yusuf’tan Ümidini Kesiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler