Ana SayfaDünyaArmie Hammer'ın Elizabeth Chambers'ı Aldattığı Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Armie Hammer’ın Elizabeth Chambers’ı Aldattığı Ortaya Çıktı

Ünlü aktör Armie Hammer’ın eşi Elizabeth Chambers’ı aldattığı ortaya çıktı. Hammer’ın sosyal medyada bazı kadınlara attığı sapkın mesajlar ifşa oldu. Armie Hammer ifşaları herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm dünya magazinine damgasını vuran o iddia hakkında detaylar;

Hammer Rol Arkadaşıyla Aşk Mı Yaşıyor?

Hammer’ın adı geçtiğimiz aylarda Rebecca adlı filmde beraber rol aldığı Lily James ile söylentilere karışmıştı. Pursuit of Love isimli filme babasını canlandıran 10 yıllık evli, 4 çocuk babası 50 yaşındaki Dominic West ile kameralara yakalanan İngiliz oyuncu Lily James’in,
Rebecca’daki rol arkadaşı Armie Hammer’ın da karısından ayrılmasına yol açtığı öne sürülmüştü. Hammer ve Chambers’ın iki çocuklu ve mutlu evliliği, yakışıklı aktörün, başrollerini Lily James ile paylaştığı Rebecca filminin çekimlerinin bitmesinden sonra tepetaklak gitmeye başlamıştı. Evliliklerindeki bu sarsıntıyı atlatmaya çalışan Hammer ve Chambers, koronavirüs karantinasını da Cayman Adaları’nda birlikte geçirdi. Fakat bu süreçte de çift evliliklerini kurtarmak bir yana bitirmeye kesin olarak karar verdi. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, eşi Elizabeth Chambers, Armie Hammer’ın telefonunda ‘Adeline’ adında gizemli bir kadından gelen tutku dolu mesajlar buldu. Lily James’in film setlerindeki program çizelgelerinde ‘Adeline’ ismini kullandığı da biliniyor. Bu durum da filmde birbirine aşık olan bir çifti canlandıran iki rol arkadaşı arasında tehlikeli bir yakınlaşma olduğu iddialarını güçlendiriyor.

Ricky Gervais “Öldükten Sonra Bedenim Aslanlara Verilsin”

Elizabeth Chambers Eşini Bir Canavar Olarak Görüyor

Bu cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının Elizabeth Chambers için kelimenin tam anlamıyla bir şok olduğu da genç kadının arkadaşı tarafından basına sızdı. Armie Hammer’ın mesaj gönderdiği bazı kadınların Chambers’a ulaştığı da öne sürüldü. İki çocuk annesi Chambers, ilk başta bunları kabul etmekte zorlansa da daha sonrasında gerçek olduklarını anladı. Bu söylentiler ortaya çıkana kadar eşinin hiç bilmediği bu yönüne tanık olan Elizabeth Chambers, onu bir canavar olarak görmeye başladığı öğrenildi.

Armie Hammer’ın Elizabeth Chambers’ı Aldattığı Ortaya Çıktı

Cinsel içerikli mesajların ortaya çıkması Elizabeth Chambers için kelimenin tam anlamıyla bir şok oldu. Mesajlar basına genç kadının arkadaşı tarafından sızdırıldı. Ortaya atılan söylentiler arasında en çarpıcı olanlardan biri de Armie Hammer’ın bir kadına gönderdiği “Seni yemek istiyorum” diye başlayan ve kendisinin yamyam olduğunu ifade ettiği mesajıydı. Söz konusu o mesajı alan kadının travma geçirdiği ve psikolojik tedavi gördüğü de ileri sürüldü. Armie Hammer ise henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler