Ana SayfaÜnlülerArmağan Çağlayan'ın Biyopsi Sonuçları Açıklandı

İlgili Postlar

Armağan Çağlayan’ın Biyopsi Sonuçları Açıklandı

Son dönemde Youtube’da yayınlanan programlarıyla adından söz ettiren yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. Armağan Çağlayan’ın biyopsi sonuçları açıklandı. Gösterilerine ve programlarına ara vereceğini açıklayan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişmeyi duyurdu.

Programa Ara Verecek

Son dönemde Youtube’da yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, Instagram hesabından üzücü bir haber paylaştı. Yıllık sağlık taraması sonucu öğrendiği hastalığından bahseden 56 yaşındaki yapımcı, tedavi süreci sebebiyle gösterilerine ve programlarına ara vereceğini açıkladı.

Akciğerinde Kitle Tespit Edildi

Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.

Gösterilere Zorunlu Ara

Çağlayan, “Beş aydır sahnelemekte olduğumuz ‘Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara verip, devam eden günlerdeki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz. Ancak çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan ‘dan Bir Takipçisine Yüzyıllık Ayar!…

Geçmiş Olsun Mesajları Yağdı

Armağan Çağlayan’ın paylaşımı kısa sürede gündem olan paylaşımının altına; Nilüfer, Melek Baykal, Sıla, Mabel Matiz, Demet Akalın, Kaan Sekban, Gonca Vuslateri, Kuşlum Aydın, Kubat, Ayşe Özyılmazel, Soner Arıca, Petek Dinçöz, Cenk Eren, Berfu Yenenler, Behzat Uygur, ve Ziynet Sali gibi birçok ünlü isim, “Geçmiş olsun” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler