Ana SayfaÜnlülerPetek Dinçöz Ekranlara Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Petek Dinçöz Ekranlara Geri Dönüyor

Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu’dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Üçüncü kez nikah masasına oturarak gençlik aşkı iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştiren Dinçöz, katıldığı bir programda yeni düet yapacağının müjdesini verdi. Petek Dinçöz ekranlara geri dönüyor.

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar’la Dünyaevine Girdi

Petek Dinçöz, 3,5 aylık yalnızlığın ardından geçtiğimiz hafta nişanlandığını duyurduğu Nida Büyükbayrakdar ile evlendi. Çift, dün akşam Beşiktaş’taki bir otelde Nikah masasına oturdu. Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar’ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı.

“Gençlik Aşkımla Evlendim”

Petek Dinçöz, önceki gün eşiyle birlikte Etiler’deydi. Eşiyle birlikte baş başa yemek yedikten sonra el ele alışveriş turuna çıkan Dinçöz, evliliği hakkında; “Gençlik aşkımla evlendim. Çok mutluyum, Allah tüm isteyenlerin başına versin. Yarım kalan bir aşktı bizimkisi. Bizim için de ani oldu ama mutluyuz” dedi.

Düğün Hediyesi Dudak Uçuklattı

Gazeteci Bilal Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelin Petek Dinçöz’ün düğün hediyesini açıkladı. Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz’e düğünde, pırlanta taşlarla süslü, özel seri bir saat hediye etti. Saatin fiyatının 72 bin dolar, yani yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

Petek Dinçöz Kimdir?       

Petek Dinçöz’den Hamilelik Açıklaması

Hakkında çıkan hamilelik haberlerine de karnını göstererek cevap veren Dinçöz, “Hamile değilim görüldüğü üzere ama ikimizde çocuk istiyoruz. Nİda’ya kalsa hemen ama hayırlısıyla bakalım” diyerek gülümsedi.

Dans Videosunu Paylaştı

Şimdilerde mutlu evliliği devam eden 42 yaşındaki Petek Dinçöz, son olarak yeni çıkardığı şarkıcı ‘Sensiz Bu Yaz’ için çektiği klipten dans ettiği bir anı 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından paylaştı.

Takipçileri, güzel şarkıcıya; “Aklıma yıllar önce ki dansınız geldi, ‘Foolsih Casanova.’ Enerjiniz her zaman ki gibi mükemmel”, “Eski Petek geri döndü” ve “Seni ilk izlediğim, danslarını taklit ettiğim zamanlar çocuktum ben. Yıllar geçti ama yaşlanmak dursun, daha da güzelleşiyorsun” gibi mesajlar yazdı.

Petek Dinçöz Ekranlara Geri Dönüyor

Şimdilerde sahne programlarına da başlayan Petek Dinçöz, Doğu Demirkol ile Alelade Show’a katıldı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Petek Dinçöz’ün programa konuk olmasına yorum yağdı. Alelade Show’da şarkı da söyleyen Petek Dinçöz’ün ekranlara dönüşüne sosyal medyadan yorum yağdı. Ünlü isme, hayranlarından “Petek Dinçöz hiç yaşlanmamış”, “Çok özlemiş Petek Dinçöz’ü, “2000’lerden 2022’lere özlemişiz”gibi mesajlar geldi.

Yeni projeler için çalıştığını açıklayan ünlü isim, iddialı bir düet yapacağını da ekledi. Önce isim vermek istemeyen Dinçöz, Doğu Demirkol’un ısrarı sonrası düet yapacağı kişinin Jory Boy olduğunu açıkladı.

“Kazma Kürek Alsa Her Yeri Yıkar”

Ünlü isim, “Hâlâ assolist olduğunu düşünüyor musun?” sorusuna cevap olarak, “Hayır. Ben son assolistim. Gazinolar da kapandı zaten” dedi. O sırada söze giren Mahmut Tuncer ise “O dönem büyük bir ses getirmişti. Kazma kürek alsa eline her yeri yıkar” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler