Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Kadrosuna İki Adet Şok Transfer

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Kadrosuna İki Adet Şok Transfer

Yıllardır devam eden Arka Sokaklar Kadrosuna İki Adet Şok Transfer. Televizyonun sevilen dizisine heyecan katacak iki yeni oyuncu geliyor!

Türker İnanoğlu tarafından yapımcılığı üstlenen diziye iki adet genç oyuncu geliyor! Elif Çelikcan ve Ferdi Alver dizinin yeni oyuncuları!

Arka Sokaklar yeni oyuncuları daha önce tiyatroda kendini kanıtlamış ve oyunculuklarıyla kendini konuşturmuş kişiler, işte dizinin yeni oyuncuları;

Arka Sokaklar Elif Çelikcan Hangi Rolü Oynayacak?

Yıllardır devam eden dizi, Arka sokaklar yeni oyuncuları ekibine katılan Elif Çelikcan, dizi de mahkemelerde son derece iddialı, tuttuğunu koparan bir Avukat olarak karşımıza çıkacak. Gelecek bölümlerde karşımıza bolca mahkemede geçen sahneler çıkacak gibi.

Arka Sokaklar Ferdi Alver Hangi Rolü Oynayacak?

Ferdi Alver Kimdir?

Televizyondan kopamayan ve sevilen dizisi Arka Sokaklar’a yeni bir karakter daha ekleniyor. Daha önce karşımıza çıkmamış Asaf karakteri ile Ferdi Alver’i Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda göreceğiz. Zengin ve havalı bir karaktere sahip bir oyunculuk sergileyecek.

Gelen yeni oyuncuların karakterlerini incelersek, karşımıza bir kötü zengin ve onu yaptığı pisliklerden koruyacak avukat karşımıza çıkabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler