Ana SayfaReyting SonuçlarıArka Sokaklar final mi yapacak? Dizi hakkındaki son karar verildi

İlgili Postlar

Arka Sokaklar final mi yapacak? Dizi hakkındaki son karar verildi

Bir süre önce çekimlerine 45 gün ara verilen Arka Sokaklar dizisinin birçok kişi final yapacağını belirtmişti. Arka Sokaklar dizisi için flaş bir gelişme yaşandı. Dizi hakkındaki detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz…

 

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar için final iddiaları bir süredir ortamı sallıyor.  Biliyorsunuz ki Şevket Çoruh, dizideki karakteri ile çok sevilen Mesut Komiser bir süre önce diziye veda etmişti. Ve tekrar dönüp dönmeyeceği ile ilgili de “Mesut Komiser emekli oldu” diyerek soruları yanıtlamıştı. Artık tiyatro ile ilgileneceğini belirten ve diziden ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh’tan sonra, dizinin çekimlerine 45 gün ara verilmesi de büyük bir olay olmuştu.

Arka Sokaklar final mi yapacak?

Geçtiğimiz günlerde diziye 45 günlük bir ara verildiği belirtilmişti. Birçok kişi dizi final yapacak sanarken, iddialar doğru çıkmadı ve flaş bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre dizi devam edecek, farklı bir macera ile ilerleyecekler.

arka sokaklar
arka sokaklar

Arka Sokaklar Kanal D’ye veda ediyor!

17 yıllık Kanal D serüveninin sonuna gelen Arka Sokaklar dizisi final yapmayacak, yeni serüvenine ATV ekranlarında devam edecek. Bunun sebebinin oyuncuların ödemelerinin gecikmesi, para alamamalarından dolayı olduğu iddia ediliyor. ATV ile anlaşma sağlayan Arka Sokaklar dizisi yeni serüvenine ATV’de devam edecek!

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler