Ana SayfaDedikoduSurvivor 2023 Katılımcıları Açıklandı Mı?

İlgili Postlar

Survivor 2023 Katılımcıları Açıklandı Mı?

Survivor 2023 kadrosu açıklandı mı? Merak edilen yeni sezon tanıtımı yapıldı. Tanıtımının yapılmasının ardından yeni sezonun “Survivor All Star Fenomenler” olacağı iddiası gündemde dolaşıyor. Bu iddia üzerine hangi fenomenlerin katılacağını merak etmemek elde değil.

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Survivor 2023 üzerine açıklama yapan Acun Ilıcalı “Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. ‘Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam’ demeyin belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak” ifadelerini kullandı.

Survivor 2023 katılımcıları daha belirli olmadı. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon kadrosunun sosyal medya fenomenlerinden oluştuğu iddia edildi ve daha bir açıklama gelmedi.

                        Survivor 2023 Kadrosu Belirlendi

Survivor 2023 All Star Fenomenler kadrosunda olacağı iddia edilen isimler başlıca şöyle;

Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adıyla bilinen YouTuber Abdüsselam Yılmaz, Tiktok fenomeni Merve Yalçın, Tiktok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca

Cellat36 -
 

Yaren Alaca'dan sütyenli poz!

İddiaların gerçek mi yoksa   yalan mı olduğuna dair bir   bilgi şu anda bulunamıyor.   Ayrıca sosyal medya   fenomenleri de bir açıklama   yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler