Ana SayfaDizilerReyting rekorları kıran İnci Taneleri’nin bu akşam ikinci bölümü Kanal D'de yayınlanacak

İlgili Postlar

Reyting rekorları kıran İnci Taneleri’nin bu akşam ikinci bölümü Kanal D’de yayınlanacak

Yeni çıkan ve ekranlarda heyecanla beklenen dizi henüz ilk bölümüyle,üç reyting kategorisinde birinci sıraya yerleşti. Yeni bölümü ise bu akşam Kanal D’ de seyircilerle buluşacak.

Oyuncular başta Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü olmak üzere, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan.
Yılmaz Erdoğan

BKM imzasını taşıyan “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü kadrosunu oluşturan oyuncular başta Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü olmak üzere, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan. Projenin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor.

Yılmaz Erdoğan hem yazarı hem de başrol oyuncusu olarak yer aldığı dizide, uzun yılların ardından cezaevinden çıkan Azem Yücedağ karakterini canlandıracak.

Uzun yıllar sonra yattığı cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın, kaybettiği her şeyi geri bulabilme çabasını ekrana getirecek
Hazar Ergüçlü

İnci Taneleri dizisinin konusu

Uzun yıllar sonra yattığı cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın, kaybettiği her şeyi geri bulabilme çabasını ekrana getirecek. Kederle dolu mazisi, beraberinde taşıdığı büyük sırlar ve omuzlarındaki hayatın yüküne rağmen umudunu kaybetmeyen Azem, kolye ipinden kopmuş, ortalığa dağılmış inci tanelerini tekrar toplayıp bir araya getirebilecek mi?

Dizi henüz ilk bölümünden reyting rekorları kırdı

Henüz ilk bölümüyle rekor açılış yaparak toplamda 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı,, AB’de 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alıp en tepeyi gördü. Tüm kategorilerde birinci sıraya çıkarak ilk bölümünde büyük başarı elde etti.

Rıza Kocaoğlu da kadroda yer aldığını gösterdi.
Rıza Kocaoğlu da kadroda yer aldığını gösterdi.

İkinci bölümde Rıza Kocaoğlu da seyircilerle buluşacak

Tanıtımından sonra seyircileri heyecanlandıran “İnci Taneleri”nin yeni bölümü 1 Şubat’ta yayınlanacak Bu akşam gelecek ikinci bölümün tanıtım videosunda sevenlerini hem şaşırtan hem de heyecanlandıran oyuncu da kadroda yer aldığını gösterdi. Yeni bölümün fragmanında görüldüğü üzere ikinc bölümde Azem ile Dilber, Zahir elinden büyük zorluk çekecekler

Sosyal medyada viral olan diziye ünlülerden övgüler yağdı

 Kadın cinayetlerinde suikastı yapan kişiyi  “romantize ettiği” iddiasıyla eleştiri yağmuruna tutulan dizi, Hazar Ergüçlü’nün rolünü üstlendiği Dilber karakterinin “pavyon dansıyla” sosyal medyada viral olmuştu. Ünlülerden ise Yılmaz Erdoğan’a ve projesine övgüler yağdı.

Belçim Bilgin, ayrıca pavyonlarla ilgili eleştiri yağmurlarına da cevap verdi
Belçim Bilgin, ayrıca pavyonlarla ilgili eleştiri yağmurlarına da cevap verdi

“Harika bir eser, bayıldım!”

Belçim Bilgin, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe’deki Çal İstanbul’da doğum günü partisi düzenlendi ve davetlilerini ağırladı. Eski eşi, Yılmaz Erdoğan’ın projesi olan “İnci Taneleri” dizisini beğenip beğenmediği soruldu. Bilgin bu konuda: “Harika bir eser. Bayıldım ben bu diziye. Bütün karakterler ve kadro muazzam” dedi.

Bilgin, ayrıca pavyonlarla ilgili eleştiri yağmurlarına da cevap verdi: “Pavyon hiç bilmediğimiz ama hep hayatımızda ve içimizde olan bir yer. Dizi, oradaki kadınların yaşantısını aktarıyor. O hikâyelerle empati kurmamızda bir sakınca görmüyorum.”

Yılmaz Erdoğan’ın kalemini de, oyunculuğunu da çok özlemişiz.
Yılmaz Erdoğan’ın kalemini de, oyunculuğunu da çok özlemişiz.

“Yılmaz Erdoğan’ı özlemişiz”

Seyircilerle yeni buluşacak “İyi Bir Aile Değiliz” filminin önceki gün düzenlenen galasına katılan Gülse Birsel, “İnci Taneleri” dizisi hakkında olumlu görüşler bildirdi: “Çok güzel yazılmış bir dizi. Ben çok beğendim ve izleyeceğim, oldukça merak içerisindeyim. Yılmaz Erdoğan’ın kalemini de, oyunculuğunu da çok özlemişiz. Dizi, ilk bölümüyle muazzam bir reyting almış.”

 "Biz ‘Yalan Dünya’ dizisinde işlemiştik bu konuyu ama o komediydi.
“Biz ‘Yalan Dünya’ dizisinde işlemiştik bu konuyu ama o komediydi.

“Pavyon hep vardı, dizimizde işlemiştik”

İrem Sak da “İyi Bir Aile Değiliz” filminin galasında kameralara yansıdı. Muhabirler tarafından “İnci Taneleri” dizisinde tartışmalar yaratan pavyon sahnesi hakkında soru soruldu. Oyuncu şöyle yanıtladı: “Pavyon hep vardı. Biz ‘Yalan Dünya’ dizisinde işlemiştik bu konuyu ama o komediydi.” Ekledi: “Dizilerde her konu işlenebilir. Kötü insanları, katilleri veya bir pavyon çalışanını işlemek oldukça doğal. Beğenmedikleri şeyleri izlemeyebilirer ama bir işi yaralamasınlar.” 

"Dans kursları açıldıysa herkes dans etsin, rahatlasınlar."
“Dans kursları açıldıysa herkes dans etsin, rahatlasınlar.”

“Herkes dans etsin,..sürekli dram mı yaşamak zorundayız?”

Geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülenen Seda Bakan “İnci Taneleri” için “Çok ses getirdi dizi. Ben de çok merak ediyorum, ilk fırsatta izleyeceğim.” diyen oyuncu, pavyon tartışmalarına da değindi: “Herkese saygı göstermemiz gerekiyor. Dans kursları açıldıysa herkes dans etsin, rahatlasınlar. Ne yani sürekli dram mı yaşamak zorundayız?” yorumlarında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler