Ana SayfaDedikoduİşte Yasemin Kay Allen’ın erkeklerin estetik yaptırması sorusuna verdiği cevap!

İlgili Postlar

İşte Yasemin Kay Allen’ın erkeklerin estetik yaptırması sorusuna verdiği cevap!

Oyunculuk performansındaki başarısı ile adından çok kez söz ettiren Yasemin Kay Allen, önceki gün görüntülendi. Etiler ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Yasemin Kay Allen, son zamanlarda ünlülerin de arasında popüler hale gelen erkeklerin estetik yaptırmasını değerlendirdi. Ayrıca oyuncuların kaprisli doğası hakkında da konuştu.

Yasemin Kay Allen, son zamanlarda ünlülerin de arasında popüler hale gelen erkeklerin estetik yaptırmasını değerlendirdi
Yasemin Kay Allen, son zamanlarda ünlülerin de arasında popüler hale gelen erkeklerin estetik yaptırmasını değerlendirdi

“Genç kalmak için elimizde fırsatlar var”

Etiler’de bir AVM’de alışveriş yaparken objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara ayaküstü cevap verdi. Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan güzel oyuncu Allen, konuyla ilgili:“Bana yorum yapmak düşmez aslında. Birkaç nesil öncesine nazaran genç kalmak için elimizde pekçok fırsat var.” yorumlarında bulundu.

"Birkaç nesil öncesine nazaran genç kalmak için elimizde pek çok fırsat var.”
“Birkaç nesil öncesine nazaran genç kalmak için elimizde pek çok fırsat var.”

 Estetiğin doğru kişi tarafından yapılması gerektiğini belirtti

Estetik müdahalelerin o kişinin isteklerine ve tercihlerine bağlı olduğunu vurgulayarak konuyla ilgili şeklinde konuştu: “Bunun doğru elden olması gerekir ve doğru yaşta yaptırmak önemlidir bence…”  Rol aldığı ve ekranlarda pek çok hayran kazandığı projeleri ile adından sürekli söz ettiren ve gündemde kalan oyuncu, özel hayatını gizli tutmaya da önem veriyor.

"Bence her oyuncu kaprisli."
“Bence her oyuncu kaprisli.”

“Her oyuncu kaprisli”

Sadece yurt içinde değil yurt dışında da pek çok projede yer alan Allen, oyuncuların duygusal ve mental sağlık durumlarına bağlı olarak davranışlarında değişiklikler olabileceğini belirtti. Basın mensuplarının: “Yurt dışındaki oyuncular mı, buradaki oyuncular mı daha kaprisli?” sorusuna, “Bence her oyuncu kaprisli. Projeye göre değişiyor bence. Herkesin anlık kaprisleri olabilir. Çalıştığınız projede çok mutlu olabilirsiniz, mutsuz da olabilirsiniz.” şeklinde bir yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler