Ana SayfaDizilerArka Sokaklar Dizisi İle Ünlenen Yüsra Geyik Instagram'ı Sallıyor!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar Dizisi İle Ünlenen Yüsra Geyik Instagram’ı Sallıyor!

Kanal D’nin sevilen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi ile ünlenen genç oyuncu Yüsra Geyik, sosyal medya hesabından iddialı fotoğraflar paylaşıyor. Takipçileri tarafından beğenilen paylaşımları gündem olmaya devam ediyor. İşte detaylar…

Cuma Gününün Ekran Birincisi Yine Arka Sokaklar Oldu!

 ” Arka Sokaklar” Dizisinin Zeliş’i Büyüdü!

Kanal D’nin ünlü yapımlarından biri olan Arka Sokaklar dizisi,  uzun yıllar boyu izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran fenomen bir dizi. Dizinin polisiye tarzı senaryosu izleyiciler tarafından çok seviliyor. Hayatın içinden örnekler sunarak izleyicilerin beğenisini toplayan dizi, farklı ülkelerde de izleyicilerle buluşuyor. Erler Film yapımı olan Arka sokaklar dizisinin yapımcılığını Türker İnanoğlu, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz üstleniyor. Dizide ise Yüsra Geyik “Zeliş” karakterine can veriyor. Zeliş rolü ile başarısını kanıtlayan genç oyuncu, çok beğeniliyor.

Yüsra Geyik Kimdir?

“Arka Sokaklar” Dizisinin Zeliş’i Sosyal Medyayı Sallıyor!

Şu sıralar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündemde olan genç oyuncu Yüsra Geyik, Instagram’ı sallıyor. 12 senedir rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş rolüyle izlediğimiz genç oyuncu Yüsra Geyik, sosyal medyada başka bir çizgi ile karşımızda. “Dizi setinde büyüdü” yorumları yapılan genç oyuncu, şimdilerde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemde. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şu sıralar çok konuşulan oyuncu, hesabından bol bol resim paylaşmayı ihmal etmiyor. Resimlerde ise gayet güzel görünen genç oyuncu, sevenleri tarafından merakla takip ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler