Ana SayfaDizilerArka Sokaklar 500. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 500. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

Arka Sokaklar 499.son bölümde; Mahalleye ilk kez yerleşen Meryem ve Hüsnü arasında duygusal bir etkileşim yaşandığı esnada ev halkı tarafından fena halde basıldılar. Arka Sokaklar son bölümde; Ekipler Zeyno’yu sağ salim kurtarırken, Pınar ise acilen hastaneye sevk edildi. İşte, Arka Sokaklar 500.bölüm fragmanı geldi.

Arka Sokaklar Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Mesut ve Selin’den mutlu haber!

Arka Sokaklar dizisinin 13. sezonunda 500. özel bölümü 21 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 500. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Cuma akşamı yayınlanacak olan 500. bölümde Mesut ve Selin düğün hazırlıkları yaparken, Hüsnü Çoban ise özel hayatını yoluna koymaya çalışıyor. Hakan ise tehlikeli bir durumun tam göbeğine düşüyor.

https://youtu.be/zYhL_5XUmww

Ekip uzun süren zor zamanların ardından yemek yemek için bir araya geliyor. Hüsnü ise mahalleye yeni taşınan yan komşu ile üst üste denk felen tesadüfler sonucu çocuklarına yakalanıyor. Çocuklar ise babalarının bu durumundan hoşlanmayıp bir plan kurmaya başlıyorlar. Hakan ise tehlikeli bir durumun içine düşüyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’de Kanal D’de!

Arka Sokaklar son bölümde; 

Ekip, Rus Mafyasının canlı canlı gömdüğü Ivana’yı kurtarmaya çalışıyor! Engin Müdür, uzun bir zamandır haber alamadığı Ivana’nın sağlığından endişe etmektedir. Ivana ise, çökertmeye çalışılan Rus Mafyasının eline düşmüştür. Mafya onun için infaz emrini verir. Bunu yerine getirecek olan adam onu bir tabuta koyarak canlı canlı gömer. Tabuta ise 20 saatlik oksijen tüpü koyar. Ekibe bir video gelir ve Ivana’nın akıbeti ortaya çıkar.

Ekip, tabutta az havası kalan Ivana’yı kurtarmak için hareketet geçer. Deliller ışığında mafyanın adamına ulaşan ekip, Ivana’nın yerini bulurlar. Tabuttan çıkarılan Ivana nefes almıyordur.Ekip, kaçırılan Zeyno’nun adresini bulur. Ali, hemen eve girer ve kızını kurtarır. Bu sırada Zeyno’nun intihara kalkışan annesi Pınar hastaneye yetiştirilmektedir. Çok kan kaybeden Pınar hemen ameliyata alınır. Hüsnü, mahalleye yeni taşınan Meryem ile evdekilere açıklamakta zorluk çektiği bir durumda yakalanır. Bu durum en çok Mesut’un ve Nazike’nin hoşuna gider.

Oyuncu kadrosunu Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının uzun yıllardır başarı elde eden ve geniş izleyici kitlesine sahip olan yapımı Arka Sokaklar 500.bölümüyle 21 Aralık Cuma günü saat 20:00’da yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler