Ana SayfaDizilerKadın 44. Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Bahar'ın En Zor Günü!

İlgili Postlar

Kadın 44. Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Bahar’ın En Zor Günü!

Kadın yeni bölüm (44. Bölüm) fragmanı yayınlandı. Kadın son bölümü ile FOX TV’de ekrana geldi. Kadın 43. son bölümde Şirin’in hastaneye Sarp ile geldiğini öğrenen Bahar deliriyor. Yeliz’in tüm engellemelerine rağmen Şirin’e gidip hesap soruyor. Evi birbirine katıp ‘Sarp nerede’ diye soruyor. Şirin, Pırıl’ı anlatmadan Sarp’ın onu nasıl bulduğunu bilmediğini söylüyor. Ama Bahar onun peşini bırakmıyor. Ve Hatice ve Enver’in korktuğu oluyor. Bahar, Sarp’ı oğluyla görüyor. İşte Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı…

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Şirin bombayı patlatıyor!

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi “Kadın”, Salı 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümden yeni görüntüler de yayınlanmaya devam ediyor. Kadın dizisi 44. yeni bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Dizinin 44. yeni bölümü 18 Aralık Salı akşamı Fox TV’de ekrana gelecek.

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte yaşanacakların özeti:

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir.

Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek.

Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır.

Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır.

Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır.

Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

Kadın son bölümde neler yaşandı?

Şirin’i ilik vermesi için hastaneye getiren kişinin Sarp olduğunu öğrenen Bahar’ın kan beynine sıçramıştır. Ne yapacağını bilemeyen Bahar, bir hışımla evden çıkar ve Şirin’e gidip bunun hesabını sormak ister. Aynı zamanda Pırıl ile anlaşmak isteyen Şirin’in Suat sayesinde eline çok iyi bir fırsat geçer. Sarp’ı kaybetme korkusuyla baş başa kalan Pırıl’ın artık Şirin ile iş birliği yapmak dışında bir seçeneği kalmamıştır. Gelen ani bir mesajla Sarp ile buluşma heyecanı içine giren Bahar’ı ise çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

Kadın 44. yeni bölümü ile Salı akşamı saat 20.00‘da FOX TV ekranlarına gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler