Ana SayfaDizilerArıza 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cabir'in Kardeşi Ölünce İşler Karışıyor!

İlgili Postlar

Arıza 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cabir’in Kardeşi Ölünce İşler Karışıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Arıza, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, Halide’ye söz verdiği gibi babasını sağ salim getirir. Halide, babasını karşısında görünce koşup boynuna sarılır. Ali Rıza, yaptığı planla Haşmet’i kurtarır ve bundan Burak rahatsız olur. Ona bundan sonra yaptığı planlardan kendisini haberdar etmesini kafasına göre plan yapmamasını ister. Ali Rıza, Cabir’in tüm korumalarını alt edip onun karşısına çıkar. Ona kendisini tanımadığını söyler. Oda Ali Rıza’dan tanıtmasını ister. Arıza 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza’nın vurduğu Cabir’in kardeşi ölünce işler karışıyor.

Pazar Dizileri 2020

Cabir’in Kardeşi Ölünce İşler Karışıyor!

Arıza 9. bölüm 2. fragmanında; Ali Rıza, Haşmet’i kurtarmaya çalışırken Cabir’in kardeşini vuruyor. Haşmet, eğer onun kardeşine bir şey olursa olacaklardan korkmaya başlıyor. Cabir’in kardeşi ölüyor. Ali Rıza’yı bulup getirtiyor ve onun kardeşini nasıl gözünün önünde öldürdüyse aynı şeyleri ona yaşatmak istiyor. Mert’in hayatı tehlikeye giriyor. Halide ise, Burak’la Ali Rıza’yı kurtarması karşılığında bir pazarlık ediyor.

İşte Arıza 9. bölüm 2. fragmanı…

ARIZA 8. BÖLÜMDE ÖZETİ!

Haşmet, Hasan ve adamları patlamadan sonra içeri dalıp Ali Rıza’yı kurtarır. Burak, Ali Rıza’nın ölmediğini görünce sinirden deliye döner. Fuat, patlamayı Burak’ın yaptığını öğrenir. Ona bu yaptığıyla herkesin hayatını tehlikeye soktuğunu söyler. Mithat, Burak’ın damadı olacağı için konsorsiyumda onu kayırmaya devam eder. Konsorsiyum toplanır ve Haşmet, Cabir’le görüşmeye kendisinin gideceğini söyler.

Haşmet, toplantıya gitmeden önce Ali Rıza ile görüşür. Ona, Cabir’le görüşmeye gideceğini belki de dönemeyeceğini, eğer kendisine bir şey olursa kızının kimliğini değiştirip yurt dışına kaçırmasını onu koruyup kollamasını ister. Halide, durumun ciddiyetini anladıktan sonra Ali Rıza’nın ailesinden daha güvenli bir yer olmadığını düşünüp oraya gider.

Cabir, Haşmet’in önüne konsorsiyumda kim varsa herkesin sevdiklerinin fotoğrafını önüne koyar. Orada, Halide’nin fotoğrafını da görünce, kendisinin canını almasını ister. Cabir, parasını istediğini, artı hapisteki kardeşini oradan kaçırıp kendisine teslim etmeleri karşılığında sevdiklerine zarar vermeyeceğini söyler.

Haşmet, Ali Rıza’ya konsorsiyumda paylaşmasını istediği bir video gönderir. Toplantıda Ali Rıza, Cabir’in kardeşini hapishaneden kaçırabileceğini söyler. Kimse ona inanmıyor. Burak ise dalga geçer. Ama işin kendi ailelerine de dokunacağını anlayınca Ali Rıza ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

Ali Rıza, hapishaneden Cabir’in kardeşini kaçmasını sağlar. Burak, paraları hazırlar. Takas olacağı sırada Cabir, Haşmet’in üzerine bomba yerleştirir. Ali Rıza, ölmek pahasına Haşmet’in yanından ayrılmaz.

 Arıza 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Cabir’in Adamlarını Alt Edip Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler