Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArif V 216'yı İlk Üç Günde Kaç Kişi İzledi?

İlgili Postlar

Arif V 216’yı İlk Üç Günde Kaç Kişi İzledi?

Arif V 216 5 Ocak günü vizyona girdi. Vizyona girdiği gün itibari ile 3 günü geride bırakan Arif V 216 için ilk rakamlar da paylaşılmaya başlandı. Kısa süre içerisinde tüm seanslarda yüksek doluluk oranları ile izlenmeye başlayan Arif V 216 için gişedeki başarı da bu tablo sonrasında yakından takip edilmeye başlandı.

Arif V 216’yı Kaç Kişi İzledi?

Cem Yılmaz tarafından yazılan hikayenin beyazperdeye taşınması ile birlikte ortaya çıkan Arif V 216’nın 3 günlük izlenme raporu 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından filmin izlendiğini gösterdi. 3 günlük raporlar dahilinde belirli rekorları kıracağını şimdiden gösteren Arif V 216, Ocak ayında en iyi açılış yapan Türk filmi olarak da şu anda tarihe geçmiş durumda. Kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşan Arif V 216, Cem Yılmaz ve oyuncuları da şimdiden sevindirmeyi başardı. Film hakkında sosyal medyada zaman zaman olumsuz mesajlar yayınlansa da izleyenlerin genel olarak filmi beğendiği ve izlemek istediği görülüyor.

Arif V 216 Ne Anlatıyor?

Film vizyona girmeden önce farklı programlarda yer alarak tanıtımlar yapan Cem Yılmaz, Arif V 216 için  “İnsan olmak isteyen bir Pinokyo öyküsü gibi ve dostluk üzerine” şeklinde bir tanımlama yapmıştı. Arif ve Robot arasında geçen hikayenin anlatıldığı film, farklı kurgusu ve yapısıyla dikkat çekmeyi başardı. Filmin hikayesi kadar Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ahu Yağtu, Çağlar Çorumlu, Özge Özberk, Zeynep Kankonde, Tuncay Beyazıt, Sercan Badur, Özgür Emre Yıldırım, Kubilay Aka, Erkan Üçüncü, Can Yılmaz’ın yanı sıra Kerem Alışık, Mert Fırat, Şükrü Özyıldız, Farah Zeynep Abdullah, Kamil Güler, Tuba Ünsal, Mustafa Sandal, Mariya Anatasiyeva, Murat Cüreklibatur ve Ediz Hun gibi isimlerin kadroda yer alması beklentileri arttırıyor ve filme daha fazla kişinin ilgi göstermesini sağlıyor.

Arif V 216 Rekor Kıracak Mı?

İlk üç gün ile gelen en iyi çıkış yapan film rekoru sonrasında gözler şu anda Arif V 216’nın vizyon sonrasındaki toplam izlenme sayısına çevrilmiş durumda. Arif V 216’nın rekor kırıp kırmayacağı ise önümüzdeki aylarda görülecek.

Arif V 216 fragmanı yayınlandı!

Arif V 216 Galasından İlk Görüntüler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler