Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerArif V 216’nın Beklenen Fragmanı Yayında

İlgili Postlar

Arif V 216’nın Beklenen Fragmanı Yayında

Türkiye’nin tartışmasız en büyük komedi ustalarından biri olan Cem Yılmaz, bir kez daha gişeleri alt üst edecek bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gora ve Arog filmlerinin devamı niteliğindeki Arif V 216, Ocak ayının ilk haftasında seyircisiyle buluşacak.  Bilhassa takipçilerinin sosyal medya üzerinden merakla beklediği fragman nihayet görücüye çıktı.

Senaryo ve yapım süreçlerine uzunca bir zaman önce başlanan film, zorlu koşullar altında vücuda getirildi. Cem Yılmaz filmi ekibiyle birlikte Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde çekti. Yine pahalı bir bilimkurgu komedisi çeken Cem Yılmaz, filmiyle ilgili müthiş bir heyecan duyduğunu, filmin her anlamda içine sindiğini dile getirdi.

Filmin yayınlanan ilk fragmanı kısa sürede 2 milyon tıklanmaya ulaştı. Film, Robot 216’nın dünyaya gelip Arif’i ziyaret etmesiyle başlıyor. Hikaye, 216’nın artık robot değil tıpkı onlar gibi bir insan olmak istemesi üzerinden gelişiyor. Fragman, filme seyircinin göstereceği ilgiyi de büyük oranda yansıtıyor. Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden fragman dışında filmle ilgili bazı küçük sahneleri ve son haberleri de takipçileriyle paylaşıyor.

Arif V 216 Fragmanı 2 Versiyon ile paylaşıldı


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler