İlgili Postlar

Arif V 216 Vizyonda!

Cem Yılmaz tarafından filme çekilen ve uzun zamandan beri piyasada beklenti yaratan yeni film Arif V 216 galası yapıldı. Özel gösterim oldukça dikkat çekerken gala sonrasında ünlü isimler basının sorularını yanıtladı.

Beklenen Arif V 216 Özel Gösterim Gerçekleşti

Bugüne kadar sinema sektörüne çok önemli eserler kazandıran ve ilgiyle takip edilen bir isim olan Cem Yılmaz, daha önceki filmlerinin sevilen karakteri 216 için özel bir senaryo yazdı. Seyirci için yapılan özel gösterimde film oyuncuları ile seyirciler bir araya gelerek filmi birlikte izledi. Özel gösterime Cem Yılmaz, Ozan Güven, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Seda Bakan ve filmin yönetmen Kıvanç Baruönü geldi.

Yeni Yıl Temennisi

Film öncesinde kısa bir konuşma yapan Cem Yılmaz yeni yıl için temennilerde bulunarak filmin herkese yeni yıl hediyesi olarak geldiğini ve çok ciddi bir çalışmanın ürünü olarak beyaz perdeye taşındığını belirtti.  Film öncesi ve sonrasındaki tepkiler de olumlu olurken Cem Yılmaz film sonrasında yaptığı konuşmada seyircilerin olumlu tepkilerinden dolayı oldukça mutluluk yaşadığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler