Ana SayfaKültür ve SanatFilmler20 Dakikalık Splinter Cell Filmi Nefes Kesiyor

İlgili Postlar

20 Dakikalık Splinter Cell Filmi Nefes Kesiyor

Atomic Production 3 yıl önce başlattığı projesinin yeni bir serisini daha duyurdu. 20 dakikalık yeni Splinter Cell filmi, izleyenleri oldukça etkiliyor. Yeni videoda, yine başarılı bir iş ortaya çıkarmayı başaran ekip, yeni çalışmalarını The Splinter Cell: Part 2 başlığıyla duyurdu.

İlk 2002’de Yayınlanmıştı

İlk defa 2002 yılında ortaya çıkan Splinter Cell serisinde ünlü yazar Tom Clancy’nin imzasının olması da oldukça önemli. Zira hikayeleri de geniş bir takipçi kitlesine sahip olan yazar, hünerlerini Splinter Cell ile de göstermeyi başarmış durumda. 2002 yılından bu yana 7 farklı film ile sürdürülen seride Splinter Cell için yayınlanan yeni hayran yapımı kısa film ise büyük bir beğeni aldı.

Splinter Cell Konusu Ne?

Yeni filmde Sam Fisher’ın yeni görevi konu edinilmiş. Beyrut’ta bulunan teröristlere karşı özel bir görev başlatan Sam Fisher her aynı heyecan dolu bu görevde soluk soluğa kalınacak bir macera sunuyor. Film 20 dakika olsa da akıcılığı ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor. Kısa sürede yüksek izlenme oranları alan yapımın önümüzdeki günlerde daha fazla gündeme gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler