Ana SayfaKimdirAri Barokas Kimdir?

İlgili Postlar

Ari Barokas Kimdir?

15 yaşında müzik dünyasına atılan Duman grubunun gitaristi Ari Barokas Kimdir? Ari Barokas Kaç Yaşında? Ari Barokas Aslen Nereli? Ari Barokas Hangi Burç? Ari Barokas hakkında bilinmeyenleri ve biyografisini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Ari Barokas Kaç Yaşında? Ari Barokas Aslen Nereli? Ari Barokas Hangi Burç?

Ari Barokas 17 Temmuz 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 47 yaşında olan başarılı müzisyen Ari Barokas’ın burcu Yengeç’tir.

Ari Barokas Kimdir?

Müzisyen Ari Barokas Duman Grubunda bas gitarist olarak görev alırken, aynı zamanda geri vokal de yapmaktadır.

Duman Grubu kurulmadan önce Kaan Tangöze ile berbaer Mad Madame adlı grupta çalıyordu. Ari Barokas; Şişli Terakki Lisesinden mezun olduktan sonra ise, 2 yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında eğitim almış ve bırakmıştır.Ayrıca, 2 yıl gazetecilik bölümünde okumuş olmasına rağmen,  orayı da bitirmeden okulu bırakmıştır. Tüm bunlarla birlikte, Marmara Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezun olarak orayı tamamlamıştır.

Ayrıca, başarılı müzisyen Ari Barokas; Sabancı Holding, Mitsubishi, Perwoll ve Ülker gibi dünyaca ünlü markaların reklam müziklerini yapmıştır. Duman grubunda gitarist ve geri vokalin haricinde söz yazarı ve besteci olarak da çalışmalarını devam ettirmektedir.

Abisi Lori Barokas ise; Virgin radio’da program yapan radyocu ve Seslendirme sanatçısıdır. 1996 senesinde ise Tuborg Rock Festivali’nde beste ve şarkı sözü dallarında birincilik aldılar.

Gruplarının Seni Kendime Sakladım isimli albümünde yer almış olan, Aman Aman ve Sayın Bayan, Duman II albümünde Senin Marşın ve Tövbe, Duman I albümünde Sor Bana Pişman mıyım? ve Hayvan, Darmaduman albümünde ise Yürek ve Gözleri Kanlı isimli şarkıların söz yazarı bestecisi müzisyen Ari Barokas’tır.

2013 senesinde ise oyuncu olan Asu Emre ile evlenmiştir. Bu evlilikten Aslan adında bir oğlu vardır. Evliliği 2016 senesinde şiddetli geçimsizlik nedeni ile sona ermiştir. Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Ari Barokas, Grupta Galatasaray’ı tutan tek kişidir. Ari Barokas ve ailesi kendilerini önce Ermeni, sonrasında ise Kudüs’lü olarak açıklamaktadır.

Yazdığı Şarkılar :

Aman Aman

Sor Bana Pişman mıyım

Yürek

Senin Marşın

Gözleri Kanlı

İlk Solo Albümü :

Lafıma Gücenme

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler