Ana SayfaÜnlülerAref'in son durumu ne?

İlgili Postlar

Aref’in son durumu ne?

Sabah saatleri itibari ile yılan ısırması nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığı öğrenilen Aref’in son durumu ne? İşte son gelişmeler.

Kobra yılanının ısırması nedeniyle acil bir şekilde hastaneye kaldırılan ve tedavi altında alınan Aref için Mısır’dan getirilecek panzehir bekleniyordu. Panzehirin getirilmesi noktasında sorun yaşanırken devreye Dışişleri Bakanlığı girmişti.

Aref’i yılan soktu! 

Aref’in son durumu ne? Neler oluyor?

İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri, program ile tanındıktan sonra otellerde gösterilere başlamıştı. Gösterilerde kullandığı kobra yılanı tarafından bilek bölgesinden ısırılarak hastaneye kaldırılan Aref’in yılanın ısırması sonrasında ilk yardımı kendine yaptığı öğrenildi. Isırık sonrasında bez yardımı ile kolunu sıkı bir şekilde saran Aref, zehrin vücuduna yayılmasını önlemiş.  Rus asistanı Yana Vinter ile birlikte Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek durumu bilgilendiren ve sonrasında acil bir şekilde tedavi altında alınan Aref, zehrin bölgesel olarak kaldığı ve tüm vücuda yayılmadığı için durumu daha hafif bir şekilde yaşadı.

İlk açıklama asistandan

Aref Ghafouri’nin sağlık durumu ne sorusu uzun süreden beri gündemde yer alırken ilk açıklama asistanından gelmişti. “Hastaneye geldik tedbir amaçlı. Ama sonra Türkiye’de kobra yılanı panzehiri bulunmadığını öğrendik. Şu an bekliyoruz panzehiri bulmak için. Farklı girişimlerde bulunduk, sağ olsun arkadaşlar yardımcı oluyor. Şu an durumunda sorun yok, normal, inşallah daha da iyi olacak panzehiri bulunduğu zaman.” diyerek son durumu paylaşan asistan, görüşmelerin sürdüğünü söylemişti.

Sağlık müdüründen açıklama

Olayı duyduktan sonra hastaneye giderek bilgi alan Antalya Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Aref’le de görüştü. Daha sonrasında kamuoyuna konuyla ilgili açıklama yapan Hülür,  Aref’in sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Isırığın ikinci evre yılan sokması olduğunu ve lokal zehirlenme yaşandığını ifade eden Hülür, panzehirin getirilmesi adına girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Vize onayı gelir gelmez Aref’in Mısır’a nakledileceği de konuşulanlar arasında. Şu anda hastanedeki bekleyiş devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler