Ana SayfaÜnlülerAref Ghafouri'nin sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Aref Ghafouri’nin sağlık durumu nasıl?

Antalya’da kobra yılanı tarafından ısırılarak hastaneye kaldırılan ve dün Mısır’a özel bir şekilde götürülen Aref Ghafouri’nin sağlık durumu nasıl? İşte son gelişmeler.

Yılanlarla gösteri yaparak oldukça dikkat çeken Aref Ghafouri talihsiz bir olay yaşadı. Yılanın kendini ısırması ile birlikte hastaneye kaldırılan ünlü ilizyonist için panzehirin sadece Mısır ve Fransa’da olması nedeniyle bu bölgelerden birisine nakledilmesi adına çalışmalar başlatılmıştı. Araya Dışişleri Bakanlığı’nın da girmesi ile birlikte Mısır’a götürülen Aref Ghafouri’nin tedavi altında alındığı öğrenildi. Tedavi dahilinde 24 tüp yılan serumunun verileceği açıklandı.

Aref Ghafouri’yi yılan ısırdı! İşte ilk gelişmeler

Aref Ghafouri’nin sağlık durumu nasıl? Hayati risk var mı?

Mısır Kahire’deki Kahire Üniversitesi’ne bağlı Qasr El Eyni Hospital’da olduğu öğrenilen ünlü ismin şu anda tedavisi devam ediyor. Gelen bilgilere göre saat 16.30 itibari ile Mısır’daki hastaneye götürülen Aref,  normal tedavilerde 15 tüp serum verilmesine rağmen durumunun ağır olması nedeniyle 24 tüp serum alacak.

Aref’in son sağlık durumu ile ilgili Aref’in sosyal medya hesabından menajeri tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada “Doktorların dediğine göre şu ana kadar yaşaması mucize. Vücudundaki bazı bölgelerde kısmi felç gözüküyor” denildi.

Epikriz raporu paylaşıldı

Aref Ghafouri’nin sağlık durumu nasıl ile ilgili yapılan araştırmalarda epikriz raporuna da erişim sağlanırken bu rapor internette paylaştı. Raporda  “Kobra türü yılan sokması nedeniyle dış merkezden tarafımıza yönlendirilen hasta, hastanın sağ ön kol bileğe yakın bölgede ısırığı mevcut, hasta yoğun bakım uzmanı Dr. Özlem Çakın tarafından kabul edildi. Hastanın mevcut ısırığı evre 2 olarak değerlendirilmiş olup, sağ ön kolda ve dirseği geçmemektedir. Hastanın nörolojik muayenesinde olağandır. Duyu motor defisit bulunmamaktadır. Kraniyal muayene olağandır. Patolojik refleks yoktur. Hastanın kan tablosunda geliş değerinde hematotoksisiteye bağlı olası pantitopeni tablosu yoktur. Hastanın ön kolu atele alıp lezyon bölgesi işaretlenmiş olup, kompartman ve ödem açısından lezyonun ilerleme takibi yapılmaktadır.” denilirken bölgesel hissizlik yaşayan Aref’in hayati tehlikesinin bulunmasa da felç gibi sorunlarla karşı karşıya kalabileceği ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler