Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'nın eski eşi bindiği botta büyük tehlike yaşadı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın eski eşi bindiği botta büyük tehlike yaşadı

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz, Bodrum’daki turunda batma tehlikesi yaşadı. İşte gelen son gelişmeler.

Bir dönem Acun Ilıcalı ile evli olan Zeynep Yılmaz, kızları ile birlikte mavi tura çıkmaya hazırlanıyordu. Bodrum’da bulunan Ilıcalı, 8 kişilik grup ile motor yat ile tura çıkarken kıyadan ayrılır ayrılmaz su aldığı belirtilen botta batma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Yardıma koştular

Yaşanan durum kısa süre içerisinde fark edilince çevreden yardım istendi ve ilk yardım çevredeki denizcilerden geldi. Bugün saat 13.30 sularında yaşanan olayda Survivor isimli motor yat kısa süre içerisinde su alarak su içerisine batmaya başladı. Çevredeki denizcilerin yardımı ile motor yattaki herkes Zodyak botlarla güvenli alana götürüldü.

Yolculuların tahliye edilmesinin ardından motor yat tersaneye çekildi. Survivor’daki kaptanlardan birisi olan 32 yaşındaki Dursun Ali Kılıç, “Yat usturmacaları kaldırıp halatları çözdükten hemen sonra su almaya başladı. Üç gündür fırtına nedeni ile denize çıkamıyorlardı. Bugün fırtına durdu ve tam denize açılacakları sırada yat su almaya başladı. Allah’tan olay burada oldu. Açık denizde olsaydı çok daha kötü şeyler olabilirdi” diyerek konuyla ilgili teknik detayları aktardı. Zeynep Ilıcalı ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler