Ana SayfaDizilerArda'nın Mutfağı Hafta Sonu Çok Lezzetli Geçecek!

İlgili Postlar

Arda’nın Mutfağı Hafta Sonu Çok Lezzetli Geçecek!

Arda’nın Mutfağı hafta sonu bölümleriyle farklı lezzetleri ekrana getirilecek. Arda’nın Mutfağı hafta sonu kapsamında hem Cumartesi günü hem de Pazar günü yayınlanacak.

Arda’nın Mutfağı 8 Nisan Cumartesi Bölümü

Arda’nın Mutfağı 8 Nisan cumartesi bölümü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. TV8’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve farklı lezzetleriyle herkesin takip etmeye başladığı Arda Türkmen, yeni bölümde yine birbirinden farklı ve lezzetli yemekler yapacak.

Kolay malzemeler ile farklı lezzetler yaratma noktasında oldukça usta olan Arda Türkmen, bu hafta TV8 izleyicilerine özel olarak sürpriz yemek tariflerini vermeye devam edecek. 8 Nisan cumartesi günü yayınlanacak olan programda Arda Türkmen; Tavuk Ograten, Mor Pilav, Vişneli Cup yapacak.

Arda’nın Mutfağı 9 Nisan Pazar Bölümü

Özellikle Hafta sonuna en çok izlenen yapımlarından olan Arda’nın Mutfağından 9 Nisan Pazar günü de yine birbirinden farklı lezzetlere yer verilecek. Hafta sonu olması sebebiyle balık gibi farklı tarifler verecek olan Arda Türkmen 9 Nisan pazar günü yayınlanacak olan bölümünde “Pazılı Levrek Sarma, Bakla Borani, Tahinli Profiterol” tariflerini verecek.

Arda’nın Mutfağı hafta sonu yayınlanacak olan bu 2 bölüm sayesinde izleyenlere yemek şöleni yaşatacak. Yemek tarifi vermenin yanı sıra özellikle yemekleri daha lezzetli hale getirebilmek adına püf noktalarını paylaşan Arda Türkmen, bu sayede kişilerin küçük ipuçlarıyla daha başarılı ve lezzetli yemekler yapmasını sağlıyor.

Sosyal medya hesaplarını da etkin bir şekilde kullanan Arda Türkmen, aynı zamanda sosyal medya üzerinden de tüm takipçilerine yemekler ile ilgili bilgiler vermeyi ihmal etmiyor. 8 Nisan Cumartesi günü saat 13.30 itibariyle yayınlanacak olan Arda’nın Mutfağı 9 Nisan pazar gününde 10 45 itibariyle ekranlara getirilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler