Ana SayfaDizilerFresh TV Fiction’a İsimsizler Ve Sahipli Dizileri Damga Vurdu

İlgili Postlar

Fresh TV Fiction’a İsimsizler Ve Sahipli Dizileri Damga Vurdu

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük içerik etkinliklerinden birisi olarak gösterilen Fresh Tv Fiction’a Sahipli ve İsimsizler dizileri damga vurdu.

5 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinlikte özellikle Kanal D’nin İsimsizler ve Sahipli adlı dizisi büyük bir dikkat çekti. Dünya genelinde gerçekleştirilen bu etkinlik dünyanın farklı bölgelerindeki dizilerin ve önemli yapımların ön plana çıkarılmasını sağlıyor. Farklı yapımların tanıtıldığı etkinlikte Kanal D’de yayınlanmaya başlanan İsimsizler adlı dizi ve yine Doğan Grubuna ait olan Blu tv’de yayınlanmak üzere özel bir şekilde çekimleri yapılan Sahipli dizileri oldukça dikkat çekti.

İsimsizler ve Sahipli İlk 20’ye Girdi

Etkinlik kapsamında dünya genelinde ilk 20 dizi seçilirken özellikle dikkat çeken yapımlar arasında ve ilk 20 arasında İsimsizler ve Sahipli dizisilerinin yer alması Kanal D’nin bu alanda gurur yaşamasını sağladı. Özellikle etkinlikte tanıtılan İsimsizler ve Sahipli dizileri için övgü dolu sözler söylenirken, tüm bu etkinlik dizilere olan ilginin daha da artmasını sağladı.

Üstelik sadece Türkiye’de değil uluslararası camiaya yönelik yapılan bu etkinlik, tüm dünyanın bu dizileri yakından tanımasını ve bu dizilerin farklı dillerde pek çok farklı ülke medyasında da yer almasını sağladı. Geçtiğimiz haftalarda Kanal D’de yayınlanmaya başlanan İsimsizler dizisi dev bütçesi ve prodüksiyonu ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Türk televizyon tarihinin en çok izlenecek yapımlarından birisi olacağını şimdiden gösteren İsimsizler dizisi ve aynı şekilde Sahipli dizisi bu konuda Doğan Grubu’nun en önemli projeleri arasında gösteriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler