Ana SayfaDizilerİşte Benim Stilim Haftanın Finali Pazar Akşamı TV8’de.

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim Haftanın Finali Pazar Akşamı TV8’de.

Ekranların en çok sevilen moda programlarından birisi olan İŞTE BENİM STİLİM haftanın finali ile 9 Nisan pazar günü ekranlara gelecek. Her pazar günü yayınlanan final bölümü sayesinde haftanın finali ve elenen ismi belli olurken, 9 Nisan pazar saat 13.15 itibariyle İşte Benim Stilimde yeniden eleme heyecanı yaşanacak.

Özellikle Nur Yerlitaş’ın jüri koltuğuna bırakması ve programdan ayrılmasının ardından Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz gibi isimler ile devam ettirilen program haftanın finali ile yeniden dikkat çekecek.

İşte Benim Stilim Haftanın Finali Konukları Kimler?

Haftanın finalinde sanat camiasının pek çok farklı ismi de konuk olarak alınırken bu haftanın konukları Demet Aktaş, Fikret Dedeoğlu ve Şiva olacak.

Konuklar özel şarkıları ve dansları ile programa renk katacak. Bu haftanın konseptinde ise dans var. Özellikle işte Benim stilim yarışmasının yarışmacıları dans konseptine uygun olarak kıyafetler tercih edecek ve podyumda marifetlerini gösterecek. Farklı kostümlerin ve renkli anların ekrana geleceği İşte Benim Stilim günün sonunda bir ismin hayallerine veda etmesine neden olacak.

Yapılacak oylamalar sonrasında en düşük oyu alan kişiler arasından yeniden bir jüri oylaması yapılacak ve jürinin kurtardığı bir isim yarışmaya devam edecek. Diğer kişi ise yarışmaya veda edecek. Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim haftanın finali TV8’de yine hafta sonunun en çok izlenen yapımlarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler