Ana SayfaDedikoduArda Türkmen ve Melodi Elbirliler'in Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler’in Düğün Tarihi Belli Oldu

Hayatlarını birleştirme kararı alan Arda Türkmen ve fenomen Melodi Elbirliler düğün hazırlıklarına başladı. Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler’in düğün tarihi belli oldu. İşte ünlü çiftin düğün tarihi;

Aşklarını Paylaşımları Ele Vermişti!

Güzellik Blogger’ı olarak son zamanlarda sosyal medya’da takipçi  kitlesi çığ gibi büyüyen Melodi Elbirliler ile şef Arda Türkmen aşkı Instagram sayfalarında aynı mutfakta yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıkmıştı.

Şef Arda Türkmen 15 Yaş Küçük Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

Bu defa şef Arda Türkmen ile sevgilisi Melodi Erbirliler ilk defa yan yana objektiflere yakalandılar. Çift, Arnavutköy sahilinde sabah kahvaltı yaparlarken objektiflere takıldılar. İlişkilerini şindiye dek gizli yaşamayı tercih eden ikili, muhabirlerce görüntülendiklerinin farkına vardıklarında adeta şaşkına döndüler.

2 saate yakın süren kahvaltıları sonrasında otomobillerine doğru yönelen çift, “Siz nereden çıktınız” dedi. Karantina dönemi boyunca fazlaca kilo aldığı ise dikkatlerden kaçmayan Arda Türkmen, “Karantina süresince evdeydim, bol bol yemek yaptım” dedi.

Arda Türkmen Evleniyor Mu?

Snob Magazin’in haberine göre; Önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülenen Elbirliler, Arda Türkmen‘le ortaya atılan ‘evlilik’ iddiaları sonrası sessizliğini bozdu.

Melodi Elbirliler, “Çıkan iddialarla ilgili bir bilgim yok. Bildiğim tek şey var, ilişkimiz çok güzel gidiyor. Hayırlısı artık” diyerek ortaya atılan evlilik iddiasını yalanladı.

Bu arada ünlü fenomen, alışveriş yaptığı çantalarını minik otomobilinin bagajına koyduktan sonra evinin yolunu tuttu. Melodi Elbirliler’in arabası çevredekilerin dikkatini çekti.

Arda Türkmen Kimdir?

Arda Türkmen ve Melodi Elbirliler’in Düğün Tarihi Belli Oldu

Bir süre önce evlenecekleri öğrenilen Arda Türkmen ve Melodi Elbililer’in düğün tarihi belli oldu. Çift mutlu bir hayata evet demek için gün sayıyor.  Çift, 22 Eylül‘de nikah masasına oturacak. Düğün hazırlıklarını sürdüren Melodi Elbirliler, şu sıralar tüm vaktini gelinliğinin detayları ve davetiyelerle ilgilenerek geçirdiği aktarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler