Ana SayfaÜnlülerArda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Arda Turan’ın Eşinden İlk Açıklama Geldi!

Arda Turan’ın eşinden ilk açıklama geldi! Önceki gün magazin gündemine bomba gibi düşen Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp etmesi haberlerinin ardından Turan’ın eşi Aslıhan Turan, oldukça sert bir açıklama yaptı. Doğum yapmasına az bir süre kalan Aslıhan Turan neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan ilk kez karnı burnunda görüntülendi

Arda Turan’ın eşinden ilk açıklama geldi!

Arda Turan’ın eşinden ilk açıklama geldi! Magazin gündemine dün bomba gibi düşen Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ı darp etmesinin ardından taraflar birbiri ardına açıklama yapmaya devam ediyor.

Önceki gün Emirgan’da bir eğlence mekanında bulunan Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında Turan’ın Berkay’ın eşine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla çıkan kavgada sular bir türlü durulmuyor.

Bomba etkisi yapan bu kavga ile ilgili taraflardan bir açıklama yapan Arda Turan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle kavgayı doğruladı fakat çıkış sebebi ile ilgili bir yorum yapmadı. Arda Turan olayı şu şekilde paylaştı:

“Bugün gazetelerde çıkan haberlerle ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi bir “namus” konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun.”

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Aslıhan Doğan’da sessizliğini bozdu!

Bu yaşanan olayların ardından hiç konuşmayan Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Turan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sessizliğini bozdu.

Yaşanan olayın ve 3. şahısların ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını belirten Aslıhan Turan sözlerine şu şekilde devam etti:

Arda Turan'ın Eşinden İlk Açıklama Geldi
Arda Turan’ın Eşinden İlk Açıklama Geldi

“Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum.

İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım.Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedi. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3’üncü şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler