Ana SayfaÜnlülerArda Turan'ın Eşi Aslıhan Doğan'a Cevabı: "Çok Çalışmam Lazım"

İlgili Postlar

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan’a Cevabı: “Çok Çalışmam Lazım”

Şimdilerde üçüncü bebek sinyalleri veren ve eşi Arda Turan’a evlenmeden önce 5 tane çocuk istediğini söylediğini anlatan Aslıhan Doğan’a Arda Turan neler söylemiş? İşte Detaylar..

Bahar Şahin’den Yıllar Sonra Gelen Arda Turan İtirafı!

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan’a Cevabı: “Çok Çalışmam Lazım”

İkinci çocukları Asil Aslan’ı tam 24 gün evvel  kucaklarına alan Aeda Turan Aslıhan Doğan çifti, üçüncü çocuklarının sinyalini verdi.

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’dan Olay Doğum Yorumu!!..

“Hiç Ara Vermeyi Düşünmüyoruz”

Eşi futbolcu Arda Turan ile ailesini büyükmek konusunda kararlı olan Aslıhan Doğan  “Arda ile ilk çıkmaya başladığımızda 5 çocuk istediğimi açıkça söyledim. Arda gülmüş, ‘O zaman çok çalışmam lazım’ demişti. Henüz yeni doğum yaptım. Ama hiç ara vermeyi düşünmüyoruz” şeklinde ifadeler ile açıkladı..

Arda Turan kimdir?

Aslıhan Doğan: “Akşamları Yemeğimizi Hep Baş Başa Yiyoruz”

Geçtiğimiz haftalarda konuk olarak katıldığı bir canlı yayında karantina dönemlerii hakkında açıklamalarda bulunan Aslıhan Doğan, şu sözlere değinmişti.. “Karantinada 20. günümüz. Arda ile hiç kavga etmedik. Bu aralar yardım işlerine çok konsantre. Arda yardım işlerinin gizli kalmasından taraftar ama bu kez farkındalık yaratmak için böyle bir paylaşım yaptı. Çok zor durumda olan insanlar var. Allah bir an önce şifa versin. Ben hiçbir evlilik 4×4’lük değil demiştim. Sanki kendi evliliğim 4×4’lük değilmiş gibi manşetler atıldı. Çok şükür benim güzel bir evliliğim var. Akşamları yemeğimizi hep baş başa yiyoruz. Arda bana hep yardımcı oluyor. Bu günlerde biraz mutfağa da girdim. Yeni şeyler denemeye başladım.”

Arda Turan’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler