Ana SayfaÜnlülerArda Turan'ın bebeği için aldığı bebek arabasını gören şaştı kaldı

İlgili Postlar

Arda Turan’ın bebeği için aldığı bebek arabasını gören şaştı kaldı

Arda Turan’ın bebeği için aldığı bebek arabasının fiyatı dudak uçuklattı! Arda Turan, kucağına almak için gün saydığı bebeği için hazırlıklara tam gaz devam ederken, bebek arabasına ödediği rakam ile şaşkınlık yarattı. Türkiye şartlarında oldukça yüksek görülen rakam, herkesi şoke etti. Arda Turan’ın oğluna aldığı bebek arabasının fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde…

Arda Turan ve Sinem Kobal’ın Tazminat Davasında Şok Karar Alındı!

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan bebek alışverişi yapıyor

Ünlü futbolcu Arda Turan ve geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu eşi Aslıhan Doğan Turan, oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Turan çifti, bebekleri için hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Kasım ayında dünyaya gelmesi beklenen bebekleri için hazırlık yapan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, bebek arabasını bile aldı.

Arda Turan kimdir?

Arda Turan’dan oğluna James Bond arabası

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan’ın, bebekleri için aldıkları bebek arabasının fiyatı şaşkınlık yarattı. Ünlü çift, oğulları için James Bond filmlerinin arabası olan Aston Martin’in ürettiği bebek arabasını tercih etti. Ünlü markanın fiyatlarının oldukça yüksek olmasını önemsemeyen Arda turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti, kesenin ağzını açtı.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Arda Turan’ın aldığı bebek arabasının fiyatı ne kadar?

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan’ın aldığı bebek arabasının markası kadar, fiyatı da dikkat çekiciydi. Turan çifti, Aston Martin marka bebek arabasına tam 25 bin lira ödedi. Bebek arabasının fiyatı şaşkınlık yarattı.

İşte Arda Turan’ın oğluna aldığı bebek arabası

Arda Turan’ın bebeğinin ismi ne olacak?

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti, bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini geçtiğimiz aylarda nikah masasına taşımışlardı. Aslıhan Doğan, o dönem hamile olduğu için evlilik hızla gerçekleşti. Ünlü çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Aslıhan Doğan, şimdilerde hamileliğinin son haftalarını yaşıyor. Buna rağmen, son derece fit ve formda görüntüsü ile dikkat çekiyor. Kasım ayında bir erkek çocukları olacak çift, bebeklerine Hamza Arda ismini verecek. Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti, bebek hazırlıklarına devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler