Ana SayfaÜnlülerArda Turan'ın 11 yıl hapsi mi isteniyor?

İlgili Postlar

Arda Turan’ın 11 yıl hapsi mi isteniyor?

Arda Turan’ın 11 yıl hapsi mi isteniyor? Ünlü şarkıcı Berkay ile yaptığı kavga ve burnunu kırması olayı ile gündemde olan Arda Turan’a hapis cezası mı verilecek? Ruhsatsız silahla Berkay’ın yattığı hastaneye gittiği iddia edilen Arda Turan, 11 yıl hapis cezası mı alacak? Konunun detayları haberimizde…

Arda Turan ve Berkay kavgasında suçlu Özlem Ada Şahin mi?

Arda Turan ve Berkay kavgası

Ünlü şarkıcı Berkay ve ünlü futbolcu Arda Turan, önceki gün tesadüfen gittikleri bir gece kulübünde kavga etti. Kavgada, Arda Turan Berkay’ın burnunu kırdı. Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, söz konusu tartışmayı Habertürk yazarı Esin Övet’e şu ifadelerle anlatmıştı: “Bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda yumruk attı.”

Arda Turan kimdir?

Arda Turan’ın 11 yıl hapsi mi isteniyor?

Hürriyet gazetesinden Cenker Tezel’in haberine göre Ceza Hukukçusu avukat Erol Şahin olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hastane bir meskûn mahal değildir. Bina içinde, hastanede ateş etmiş. Bu hareket ‘Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçudur. Bir de burnunu kırdığın bir hasmın içerideyse bu silahla tehdittir. Savcı Arda Turan’a 3 suçtan dava açar. Birincisi ‘Silahla Tehdit’. Ceza 2 yıldan 5 yıla kadar hapistir. İkincisi ‘genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulmasıdır’, ceza 6 aydan 3 yıla kadar hapistir. 3’ncü suç da ‘ruhsatsız silah taşıma ve bulundurma’ suçudur. Bu da 6136 sayılı kanunun 13/1 maddesi gereği cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapistir. Bu suçların toplamı 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis.”

Berkay Şahin kimdir?

Ünlü şarkıcı Berkay ile yaptığı kavga ve burnunu kırması olayı ile gündemde olan Arda Turan’a hapis cezası mı verilecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler