Ana SayfaÜnlülerÜnlü çift hazırlıklara başladı!

İlgili Postlar

Ünlü çift hazırlıklara başladı!

Geçtiğimiz yıl haziran ayında magazin dünyasında aylarca konuşulan düğünüyle dünya evine giren Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti bebek bekliyor. Ünlü çiftin bu haberi sevenlerini mutlu ederken ikili bebekleri için hazırlıklar yapmaya başladı! Nasıl mı? Gelin tüm detaylarıyla Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin neler yaptığına haberimizden bakalım…

Unutulmaz düğünden…

3,5 yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen dün akşam mutlu sona ulaştı. Çiftin düğün törenine sanat, spor ve iş dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in düğün fotoğraflarını görenler, Neslihan Atagül – Kadir Doğulu çiftinin düğün görüntüleri ile benzerlik olduğu tartışmasını başlattı ve sosyal medyada bu konu gece boyu en çok konuşulanlar arasında yer almıştı.

2.5 aylık hamile!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit geçtiğimiz yıl Haziran ayında dünya evine girdi. İyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmaya söz vermişlerdi. Biri Türkiye’nin en yakışıklı erkeklerinden, diğeri ise en güzel kadınlarından olan çiftin düğünü hakkında özellikle sosyal medyada bir sürü yorum yapıldı. Şimdilerdeyse ünlü çift bebek haberleri ile gündemden düşmüyor. Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde iki buçuk aylık hamile olduğunu söylediği ve sosyal paylaşım platformlarında takipçileri hem tebrik etti hem de en çok konuşulan çiftler arasında yer aldılar. 2.5 aylık hamile olan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit, bebek için hazırlıklara başladı.

Bilinçli anne olacak!

Gazetecilerin yapmış olduğu haberine göre, artan koku hassasiyeti nedeniyle zor günler geçiren güzel oyuncu Fahriye Evcen, bir yandan anne-bebek kitapları okumaya başladı. Nazardan korktukları için görüntülenmemeye özen gösteren çift, bebeklerinin cinsiyeti belli olduktan sonra açıklama yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler