Ana SayfaDizilerArda Kural 'Çapraz' Dizisiyle Yeniden Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Arda Kural ‘Çapraz’ Dizisiyle Yeniden Ekranlara Dönüyor!

Oyuncu Arda Kural sonunda kendisini toparlayarak, eski günlerine geri döndü. Ekranlara “Çapraz” adlı yeni bir dizi film çalışmasıyla geri dönecek olan Kural, dizi film çekimleri için gittiği Diyarbakır’dan paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarını sevindirdi.

Arda Kural Çapraz Dizisiyle Yeniden Ekranlara Dönüyor!

Bir dönem psikolojik sıkıntıları nedeniyle tedavi gören oyuncu Kural, artık eskisi gibi yeniden ekranlarda olacak. Türkiye’nin Leonardo Dicaprio’su, yeni dizi projesi ‘Çapraz’ ile eski günlerine döndüğünün müjdesini verdi.

Arda Kural Çapraz Dizisiyle Yeniden Ekranlara Dönüyor!

Arda Kural Oyunculuk Hünerinden Başka Senaristliğini de Gösterdi!

Yönetmen koltuğunda Tolga Öztürk’ün oturduğu polisiye türü bir internet dizisi olan Çapraz’ın, senaryosunu oyuncu Kural kaleme aldı. Çekimleri halen Diyarbakır’da devam eden dizi filmin, şimdilik açıklanan oyuncu kadrosunda; Arda Kural, Cihad Yüce ve Velat Araz bulunuyor.

Arda Kural Çapraz Dizisiyle Yeniden Ekranlara Dönüyor!

Kural, Diyarbakır’da Turistik Geziye Çıktı!

Oyuncu Kural, senaristliğini ve oyunculuğunu yaptığı yeni dizi projesi Çapraz’ın çekimleri için geldiği Diyarbakır’da, çekimler dışında şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezerken çektirdiği fotoğraflarıyla da “ben toparlandım ve artık buradayım” sinyalini verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler