Ana SayfaÜnlülerArda Kural'dan Hülya Avşar'a Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Arda Kural’dan Hülya Avşar’a Samimi İtiraflar

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Arda Kural, Hülya Avşar tarafından sunulan yeni programın konuğu oldu.

Özellikle bir dönemlerin en çok tanınan ve sevilen isimlerinden bir tanesi olarak yerli Leonardo DiCaprio lakabı takılan Arda Kural’ın pek çok farklı sorun ile karşılaştığı ve sağlık açısından zorlandığı biliniyor. Gelinen noktada yaşadığı sorunlu dönemi büyük bir ölçüde atlatan Arda Kural, yaptığı hatalar ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri Hülya Avşar’a anlattı.

Özellikle 2000’li yıllara damga vuran oyunculardan birisi olan Arda Kural, daha sonrasında 5 yıllık zor döneminde neler yaşadığını oldukça samimi bir şekilde anlattı. Sektöre uyum sağlama noktasında zorlandığını söyleyen Arda Kural, şöhreti yanlış taşıdığını ve yaşadıkları nedeniyle de depresyona girdiğini söyledi. Yaşadığı hiçbir sorunun ekonomik kaynaklı olmadığını söyleyerek gündemdeki haberlerin de büyük oranda yanlış olduğunu aktaran Arda Kural, fazla alçakgönüllü olmasının sonuçlarını yaşadığını ve bu konuda sektörde beğenilmediği dönemlerin de olduğunu ifade etti.

Kariyerine 15 Yaşında Başladı

Özellikle 15 yaşında kariyerine başlayan Arda Kural’ın genç yaşta sektörde yer alması bu konuda kendisine yüklerin ağır gelmesine neden oldu. 15 yaşından itibaren farklı projelere dahil olan Arda Kural, özellikle yaşadığı son olaylar sonrasında oyunculuktan soğuduğunu ve artık oyuncu olmayacağını söyledi. Hayatına yönetmen olarak devam etmek istediğini ve bu konuda gerekli çalışmalara başladığını söyleyen Arda Kural, artık daha çok kameranın arkasında yer alacak.

Aldatılma ve aşk ile ilgili de açıklamalar yapan Arda Kural, aldatılmanın kendisini çok üzdüğünü ve bu nedenle evliliği düşünmediğini söyledi. Aşık olmak da istemediğini net bir şekilde belirten Arda Kural, hayatına aşık olacağı bir kadının artık çıkabileceğine inanmadığını ve bu bakımdan aşk ile yollarını ayırdığını söyledi. Arda Kural’ın aldatma ile ilgili söylediği sözlere katkı yapan Hülya Avşar ise özellikle Arda Kural’ın bir defa aldatıldığını fakat kendisinin bu konuda rekor kırdığını ve en çok aldatılan isim olduğunu söyledi.

Arda Kural’ın hayatı ile ilgili yaptığı bu açıklamalar özellikle sanatçının sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Özellikle yönetmen olarak Arda Kural’ın hangi projelerde olacağı ve sevenlerinin karşısına nasıl çıkacağı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler