Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima'dan Bebek Öpücüğü

İlgili Postlar

Adriana Lima’dan Bebek Öpücüğü

Antalya’da yapılan ve dünya genelinde takip edilen bir defilede üç aylık hamile olan Brezilya top modelin karnını öpen Adriana Lima, yeniden defileye damga vurmayı başardı.

Özellikle Türkiye’ye girişi ile birlikte yakın takip altına alınan Adriana Lima, sempatik tavırları ve podyumda yürüyüşü ile dikkat çekmeyi başardı. Dosso Dossi Show adı ile duyurulan defilede özellikle Belek’te moda günü yaşandı. Farklı markaların ortak bir şekilde üstlendiği defilede, birbirinden iddialı kıyafetler ünlü modeller tarafından sergilendi.

Top Modeller Podyumdaydı

Victoria’s Secret’in top modellerini dahil olduğu defilede, aynı zamanda 50 Türk manken yer aldı. Bodrum’un en dikkat çeken isimleri ise Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros oldu. Üç farklı kıyafet sergileyen ünlü modeller, podyuma çıktığı andan itibaren tüm dikkatlerin üzerine çevirmesini sağladı.

Sürpriz Konserler Beğeni Topladı

Defilede aynı zamanda seyircilere farklı sürprizler de yapıldı. Özellikle Ayşe Ayşe Hatun Önal ve Rusya şarkıcı Nikolay Baskov birer şarkı söyleyerek defilede yer alan önemli isimler arasına katıldı. Defilenin ardından konuklara özel olarak etkinliklerde düzenlenirken, özellikle after parti renkli görüntülere sahne oldu. Lima ve Fontana, 3 aylık hamile olan Barros’un karnını öperek elleriyle sevdi. Bu anlar da oldukça dikkat çekerken Adriana Lima’nın bebek öpücüğü vermesi sosyal medyada yer aldı.

Dünyada Takip Edildi

Dosso Dossi Fashion Show olarak adlandırılan yeni etkinliklte özellikle pek çok ünlü isim Türkiye’de misafir edildi. Önemli modellerin yanı sıra 2003 Rusya güzeli olarak seçilen Victoria Lopyreva, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Sözcüsü Dmitriy Peskov’un kızı Elizavetta Peskova etkinlik kapsamında Türkiye’ye gelen önemli isimler arasında yer aldı.

Etkinlik sonrasında konu ile ilgili açıklamaları yapan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, gerçekleştirdikleri defilenin ve etkinliğin tüm dünya genelinde dikkat çektiğini ve böyle bir defilenin Antalya’da olmasının da Türkiye adına büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Özellikle önümüzdeki dönemlerde sektörde daha etkin bir şekilde yer alacaklarını müjdeleyen Hikmet Eraslan, yapacakları çalışmalar ile birlikte Türkiye’nin adını duyurmaya devam edeceklerini ve bu konuda oldukça iddialı olduklarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler