Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses “Bende Para Bitmez”

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses “Bende Para Bitmez”

Duymayan Kalmasın programına konuk olan İdo Tatlıses’e İbrahim Tatlıses telefon ile bağlanarak destek verdi.

Özellikle yaşadığı saldırı sonrasında çok fazla ekranlarda olmayı tercih etmeyen İbrahim Tatlıses, oğluna verdiği destek ile birlikte bundan sonra daha çok arka planda olacağının sinyallerini verdi. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunarak oldukça dikkat çeken İbrahim Tatlıses, özellikle bende para bitmez gibi açıklamalarıyla bu konuda fark yarattı.

İdo Hiç Yanlış Yapmadı

İbrahim Tatlıses oğlu için yaptığı açıklamalarda özellikle İdo Tatlıses’in yaptığı her projenin çok önemli ve güzel olduğunu, İdo’nun yaptığı her şeyin çok güzel olduğunu söyledi. Bugüne kadar oğlunun hiçbir yanlış iş yapmadığını söyleyerek oldukça iddialı açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, kendisinin müzik kariyeri ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Şu anda bir albüm çalışmasının olduğunu söyleyen şarkıcı fakat kendi özel işleri sonrasında bu albüm projesine devam edeceğini söyledi. Şarkı söylemeyi çok özlediğini belirterek bu konuda özlem içerisinde olduğunu dile getiren İbrahim Tatlıses, özellikle kendisine İbo Show için teklif edilen ücretleri de net bir şekilde paylaştı.

13 Milyon TL Teklif Edildi

13 milyon TL gibi yüksek bir teklifi kabul etmediğini söyleyen İbrahim Tatlıses özellikle ilerleyen yıllarda daha büyük paralar kazanabileceklerini ve paranın gelinen noktada çok önemli olmadığını söyledi.

İbo Show’u tekrar yapma gibi bir düşüncesinin olduğunu söyleyerek hayranlarına da müjde veren İbrahim Tatlıses, sadece sorunun zaman olduğunu söyledi. Paranın çok önemli olmadığını ve hiçbir zaman parasının bitmediğini söyleyen İbrahim Tatlıses, sadece belirli dönemlerde parasının azalabileceğini fakat parasının hiçbir zaman bitmeyeceğini söyledi. Yatırımlarına turizm alanına yaptığını ve iyi bir kazanç sahibi olduğunu söyleyen İbrahim Tatlıses, evlilik gibi bir planın olmadığını ve çiftlik kurmayı düşündüğünü söyledi.

Özellikle son dönemlerde Arda Turan ile ilgili gündemde yer alan haberlere de değinen İbrahim Tatlıses, Arda Turan’ın çok sevdiği ve desteklediği bir isim olduğunu fakat Arda’nın geldiği noktada nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu bilmediğini söyledi. Programa bağlanarak hayatı ve oğlu ile ilgili planlarını aktaran İbrahim Tatlıses’in bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medya da yer buldu. Özellikle bende para bitmez gibi açıklamalar çok farklı şekillerde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler