Ana SayfaDedikoduAras Bulut İynemli ve Bige Önal Uzun Bir Aradan Sonra Yan Yana

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Uzun Bir Aradan Sonra Yan Yana

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal uzun bir aradan sonra yan yana görüntülendi. İlişkilerine bir şans daha veren çift dün köpeklerini gezdirirken kameralara yakalandı. İşte detaylar;

Evlilik Arifesinde Olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı!

Geçtiğimiz Aras Bulut İynemli’nin özel hayatında herkesi şaşkına çeviren bir gelişme yaşanmıştı. 6 yıldır beraberlik yaşayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önalyollarını ayırma kararı almışlardı.

Bige Önal ayrılık haberinden birkaç hafta önce gazetecilerle karşılaşmış ve evlilik sorusuna “Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz Lütfen bir daha sormayın” demişti.

Aras Bulut İynemli ve Miray Daner Arasındaki İlişki Şaşkına Çevirdi

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Barıştı Mı?

Popüler bir gazetenin iddiasına göre, İynemli ve Önal ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz hafta yeniden mesajlaşmaya başlayan çift yelkenleri suya indirdi.

Bige Önal’dan gelen mesajlarla yumuşadığı söylenen İynemli’nin kendisi gibi oyuncu olan 31 yaşındaki güzele, “Yeni yaşıma sensiz girmek istemiyorum” dediği iddia ediliyor. İlişkilerine bir şans daha vermeye karar veren ikilinin Çanakkale’ye gittikleri de kulislerde dolanan fısıltılar arasında.

Assos yakınlarında bir taş ev kiralayan sevgililer, hem barışmalarını hem de Aras Bulut İynemli’nin 36’ncı doğum gününü kutladı.

Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Uzun Bir Aradan Sonra Yan Yana

Aylardır ortalarda görünmeyen Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, önceki gün köpekleriyle yürüyüş yaparken gröüntülendi.

‘Atatürk’ dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan İynemli, “Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Pek ayrıntı veremiyorum. O role layık olmaya çalışıyorum. Bu proje teklifi bana ilk geldiğinde büyük bir onur duydum” dedi.

Bige Önal ise “Bir projeye hazırlanıyorum. Hatta şimdi provadan geliyorum” deyip ekledi: “Ben Aras’ın ‘Atatürk’ rolünün altından kalkacağından çok eminim.”

Aras Bulut İynemli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler