Ana SayfaÜnlülerAltın Kelebek'te Cem Davran'ın "Tuvalet Camı" Göndermesi Hande Ataizi'ni Çıldırttı

İlgili Postlar

Altın Kelebek’te Cem Davran’ın “Tuvalet Camı” Göndermesi Hande Ataizi’ni Çıldırttı

Altın Kelebek ödül töreninde Cem Davran‘ın “Tuvalet camı” göndermesine sinirlenen Hande Ataizi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Benim üzerimden prim yapma” dedi.

Dün akşam yayınlanan Altın Kelebek ödül törenlerine oyuncu Cem Davran’ın yaptığı oyuncu Hande Ataizi‘ne yaptığı ‘tuvalet camı’ göndermesi damga vurdu.

“AKLIMA NEDENSE TUVALET CAMI GELDİ”

Gecenin sunuculuğunu son dönemin genç oyuncularından Ayça Ayşin Turan‘la birlikte gerçekleştiren Cem Davran, Turan’ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine Davran o dönem dizide partneri olan Hande Ataizi‘nin bir gece kulübünün tuvalet camında sıkıştığı görüntülere gönderme yaparak “Aklıma tuvalet camı geldi nedense” şeklinde bir açıklamada bulundu.

HANDE ATAİZİ SESSİZ KALMADI

Salonda gülüşmelere yol açan bu espriden kısa bir süre sonra Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinden Ruhsar dizisindeki partneri Davran‘a göndermede bulundu.

 “RUHSAR’IN RUHUNA TERS”

O dönemden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hande Ataizi altına da; “Yağmurlu bir günde, sen Cem Davran kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalın sunuculuğunu yap sonra da güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar’ın ruhuna ters” notunu düştü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler