Ana SayfaÜnlülerAlişan'ın ameliyat haberi hayranlarını üzdü! Bir daha şarkı söyleyemeyecek mi?

İlgili Postlar

Alişan’ın ameliyat haberi hayranlarını üzdü! Bir daha şarkı söyleyemeyecek mi?

Sevgilisi Buse Varol ile evlilik hazırlığı içinde olan ünlü türkücü Alişan’dan kötü haber geldi. Alişan, ses tellerinden ameliyat olacak. Ameliyat haberi ile hayranlarını korkutan Alişan, bir daha türkü söyleyemeyecek mi? Detaylar haberimizde…

Alişan ses tellerinden ameliyat olacak! Bir daha türkü söyleyemeyecek mi?

Bu aralar sevgilisi Buse Varol ile evlilik arefesinde olan ve tüm hızıyla düğün hazırlıklarını tamamlamaya çalışan ünlü türkücü Alişan, bir yandan da ameliyat masasına yatmaya hazırlanıyor. Alişan’ın yakın çevresinden gelen iddialara göre; Alişan’ın ses tellerinde bir kist oluştu. Alişan, önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacak ve ses tellerindeki kist alınacak. Alişan’ın ameliyatın ardından bir süre konuşamayacağı ve sahnelere ara vereceği iddia ediliyor.

Alişan ve Buse Varol evlilik hazırlığında

Alişan, geçtiğimiz aylarda nişanlısı Eda Erol ile düğüne iki ay kala yüzüklerini atmıştı. Kısa bir süre sonra rol aldığı Dostlar Mahallesi isimli dizide birlikte rol aldığı Buse Varol ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen çiçeği burnunda çift, ailelerini tanıştırmış ve hızla evlilik hazırlıklarına başladı.

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler