Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu'na, skandal ilişki yaşadığı öz yeğeninin kocasının açtığı davada flaş gelişme!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’na, skandal ilişki yaşadığı öz yeğeninin kocasının açtığı davada flaş gelişme!

Murat Başoğlu’nun skandal ilişki yaşadığı iddia edilen öz yeğeninin eşi Selçuk Kabadayı’nın, sunucu Başoğlu’na açtığı davada flaş gelişme! Selçuk Kabadayı, eşi Burcu Başoğlu’nun kendisini öz amcası Murat Başoğlu ile aldattığı iddiası ile mahkemenin kapısını çalmıştı. Merak edilen davada duruşma görüldü. Detaylar haberimizde…

Öz yeğeni ile ilişki yaşadığı iddia edilen Murat Başoğlu’na açılan davanın ilk duruşması görüldü

Geçtiğimiz yaz aylarına ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal ilişki yaşadığı iddiası damga vurmuştu. Murat Başoğlu’nun denizin ortasında demir attığı teknede öpüştüğü kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu olduğu iddia edilmişti. Olayın ayyuka çıkmasının ardından uzun süre gündemi meşgul etmişti. Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek, Başoğlu’ndan boşanırken, öz amcası ile skandal ilişki yaşadığı iddia edilen Burcu Başoğlu’nun eşi de boşamıştı. Burcu Başoğlu’nun eski eşi Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu’na manevi tazminat davası açmıştı.

murat-basoglu

Murat Başoğlu mahkemeye katılmadı, dava ertelendi

Selçuk Kabadayı’nın Murat Başoğlu’na açtığı manevi tazminat davasının duruşması dün görüldü. Selçuk Kabadayı’nın ihanet ile suçladığı Murat Başoğlu davaya katılmadı. Mahkeme, taraflara eksik delilleri tamamlaması için süre tanıdı. Tanıkların dinleneceği tazminat davasının bir sonraki celsesi, 19 Haziran tarihine ertelendi.

Murat Başoğlu’nun boşandığı eşi Hande Bermek ile hala daha Bodrum’daki evlerinde yaşamaya devam ettikleri iddia ediliyor. Burcu Başoğlu ise, boşanmanın ardından eşi tarafından boşandı, adeta sırra kadem bastı.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler