Ana SayfaDedikoduAlişan'ı babası, Eda Erol'a: Kendini artist zannediyor galiba

İlgili Postlar

Alişan’ı babası, Eda Erol’a: Kendini artist zannediyor galiba

Eda Erol’un Alişan ile ayrılmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapmasına Alişan’ın babasından tepki aldı. Baba Mehmet Tektaş, “Kendisini artist zannediyor galiba.” sözleri ile eski gelini Eda Erol’a çıkıştı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Alişan ve Eda Erol ayrıldı

Kasım ayında düğünleri olması beklenen Alişan ve Eda Erol çifti, geçtiğimiz günlerde ani bir kararla ayrıldılar. Ayrılığı ilk açıklayan Eda Erol olmuştu. Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile nişanlısı Alişan ile nişanı attıklarını açıklamıştı. Sonrasında bu yalanlasa da çok geçmeden Alişan açıklama yapmış ve ayrıldıklarını açıklamıştı.

[irp]

Alişan’ın babasından sert tepki: Kendisini artist zannediyor galiba

Alişan’ın babası Mehmet Tektaş, ilk başlarda olaya karışmak istememiş ve kendisine yöneltilen sorulara “Bu işlere ben karışmam.” diye yanıt vermişti. Ancak, müstakbel gelini Eda Erol’un sosyal medya hesabında ayrılık açıklaması yapması üzerine “Bir de açıklama yapmış Instagram’dan. Kendini artist zannediyor galiba!” diyerek tepki gösterdi.

[irp]

Alişan ayrılığı açıkladı

Alişan, dün “Birlikteliğimizin evlilikle noktalanmasını isterdik. Maalesef olmadı. Nişanlılık sürecinde anlaşamayacağımızı anladık. Ayrılık kararı alıp ailelerimize bildirdik. İki yetişkin olarak biz verdiğimiz karardan eminiz. Eda benim hayatımda hep iyi ve hanımlığı ile hatırlanacak biri.” açıklamasını yapmıştı.

[irp]

Ayrılığın ardından sosyal medyadaki fotoğraflar karşılıklı olarak silindi

Alişan’ın bu açıklamasının ardından her iki taraf da sosyal medya hesaplarındaki birbirlerinin fotoğraflarını sildi.

Alişan kimdir?

Eda Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler