Ana SayfaDedikoduCristiano Ronaldo’ dan Garajına Yeni Bir Oyuncak Daha

İlgili Postlar

Cristiano Ronaldo’ dan Garajına Yeni Bir Oyuncak Daha

Cristiano Ronaldo’ dan garajına yeni bir oyuncak daha

Real Madrid’ in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, futboluyla olduğu kadar süper spor ve lüks otomobil merakıyla da sürekli gündemde. Yıldız futbolcu, yeni aldığı Ferrari’ sini sosyal medyadan tanıttı.

Futbol hayatı ödüller ve şampiyonluklarla dolu olan Real Madrid’ in  süper yıldızı Portekizli Cristiano Ronaldo, başarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da sürekli gündeme geliyor. Arabalara olan çok fazla tutkusu ile bilinen dünyaca ünlü  yıldız futbolcunun garajında 19 süper spor ve lüks araba modeli  bulunuyor.Altın top sahibi ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, otomobil koleksiyonuna bir yenisini ekledi.

Real Madrid oyuncusunun  ABD  fiyatı  500 bin dolar olan yeni otomobilinin markası Ferrari F12 TDf. Ronaldo,  bordo renkli yeni oyuncağının fotoğrafını Instagram hesabından “Geldi” notuyla paylaştı. Kendisine özel yapılan Ferrari marka yeni oyuncağı ile gayet mutlu poz veren süper starın garajında başka bir çok marka araç daha var..

Altın top sahibi ve dünyanın en iyi futbolcusu tartışmasında Messi ile sürekli çekişme halinde olan, kimilerine göre tartışmasız Ronaldo’ nun kimilerine göre Messi’ nin daha iyi futbolcu olduğu tartışmasının yanında Cristiano Ronaldo’ nun süper lüks arabalara olan tutkusunun garajında koleksiyon yapmasına sebep olan ve o koleksiyonunda yer alan diğer otomobilleri…

Audi R8 Spyder V10 – 190 bin euro

Bugatti Chiron – 2.4 milyon euro

Lamborghini Aventador LP700-4 – 450 bin euro

Bentley Continental GTC – 200 bin euro

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler