Ana SayfaDedikoduAlişan, yeni sevgilisi Buse Varol'u nasıl tavladığını anlattı

İlgili Postlar

Alişan, yeni sevgilisi Buse Varol’u nasıl tavladığını anlattı

Ünlü türkücü ve oyuncu Alişan, yeni sevgilisi Buse Varol’u nasıl tavladığını anlattı. Varol’u ilk olarak babasının beğendiğini ifade eden Alişan, sevgilisini ilk olarak sosyal medyadan tavladığını itiraf etti. Detaylar haberimizde…

Müzmin bekar Alişan aradığı aşkı buldu

Müzmin bekar Alişan, geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile düğünlerine iki ay kala yollarını ayırmıştı. Herkes düğün detayları beklerken, bu ayrılık haberi şoke etmişti. Olayın üzerinden çok geçmeden Alişan aradığı mutluluğu kendisi gibi oyuncu olan Buse Varol’da buldu.

Yeni aşkı ve arkadaşları ile birlikte yemek yedi

Dostlar Mahallesi isimli dizide birlikte rol aldığı güzel oyuncu Buse Varol ile birkaç haftadır aşk yaşayan Alişan, önceki akşam aralarında yakın arkadaşı Ece Erken’in de bulunduğu arkadaş grubuyla Rumeli Balıkçısı’nda yemek yedi. Mekan çıkışında yeni sevgilisi Buse Varol ile el ele poz veren Alişan, tanışma hikayelerini anlattı.

İşte Alişan ve Buse Varol’un tanışma hikayesi

Alişan, “Dizi için görüşmeye gittiğimde gördüm Buse’yi. Çok beğendim. Çağla’ya da (Şıkel) söyledim ‘Ne güzel kız’ diye hatta. Buse birkaç gün sonra bizim kafeye gitmiş. Babam görmüş, o da çok beğenmiş. Bana ‘Oğlum sizin dizide ne kadar güzel bir kız var’ dedi. Bunun üzerine sosyal medyadan ‘Babam numaranı istiyor’ diye esprili bir mesaj attım ona.” diye konuştu.

Alişan kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler