Ana SayfaDedikoduEzgi Mola Şaşırtmaya Devam Ediyor

İlgili Postlar

Ezgi Mola Şaşırtmaya Devam Ediyor

Kendisini tanınmamış gibi gösteren Mola, ünlü isimlerle çekilmiş fotoğraflarını bu hesaptan yayınlıyor.

Ezgi Mola, kişiselin dışında açtığı Instagram hesabından ünlü değilmiş gibi paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Profiline “Şey Değil Mi O Ya?” yazan Mola, tanınmış kişileri seviyorum adını verdiği hesabında şimdilik Survivor şampiyonu Ogeday Girişken, Athena grubu üyeleri Hakan ile Gökhan kardeşler, Serebay Sarıkaya, Nil Karaibrahimgil, Kerem Bursin, Elijah Wood, Göhan Tepe ve son olarak Ozan Güven gibi ünlülerle fotoğrafını paylaştı. İşte o kareler…

“Kızlar koşun Can Manay burdaaaaaa. Canım Ozan, çok seviyorum çoook”

“Aşk adamı Gökhan Tepe! Ben sana bayılıyorum. Seni tanıdığım güne bin şükür”

“Canım Duruuuuu, maşallah”

“Nil ! Tek taşlarımız sayende tek başımıza parmaklarda”

TİYATRO OYUNU İLE İLGİLİ ŞUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Magazin basınına konuşan Ezgi Mola’nın açıklamalarından satırbaşları:
2008’de en son DOT’un ‘Vur, Yağmala, Yeniden’ adlı oyununda rol almıştım. Ben aslında doğru düzgün tiyatro yapmadım. İtiraf ediyorum; kendimi güvensiz hissediyordum, yapamam diye düşünüyordum. Ama artık bana cesaret geldi. Craft’la da bir şeyler yapmayı hep istiyordum. İbrahim Çiçek arayıp oyun bulduklarını söyledi, ertesi gün provaya başladık. Oyunda 23 sahne var, ilk sahne dışında 22 kere kıyafet değiştiriyoruz. Bu tempo için de çok çalıştık.

ROLÜ HAKKINDA

Oynadığım kadın; mesafeleri olan, komşuluk ilişkilerinde ‘Ben bundan hoşlanmıyorum’ diyebilen, kendi özelinde yaşamını sürdüren bir kadın. Ben dışarıdan bakıldığında çok da öyle olduğumu sanmıyorum. Mahalle kültürünü seven biriyim. Esnafla, komşularımla sürekli diyalog halindeyim.

Evet, oyun iletişimsizlik üzerine kurulu. Özünde herkesin kendi içinde bir yalnızlık var ve sosyal medya yüzünden kimse kendini yalnız hissetmiyor. Farklı bir ilişkiler dünyasına doğru gidiyoruz. Bu kadının da ilişki kuramama sorunu, bu dünyaya çok hizmet ediyor. Kadın kimseyle muhatap olmak istemiyor..

Hakaret edilince yaklaşım falan kalmıyor tabii, hemen engelliyorum o kişiyi. Hastalıklı bir ilişki gibi görüyorum durumu; hem zarar veriyor, hem de takip ediyor. Bazılarının profillerine girerek cevap yazıyorum. Çok şaşırıyorlar, ‘Ya çok tatlısın’ diye cevaplar geliyor. Bana hakaret edenlerden kime yorum yazdıysam dönüşleri böyle oldu. Sevgisizlik böyle yapıyor bizi. Hepimizin sevgiye ihtiyacı var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler