Ana SayfaDedikoduAlişan, yeni sevgilisi Buse Varol'u anlatırken büyük gaf yaptı: Fazla kız yoktu!

İlgili Postlar

Alişan, yeni sevgilisi Buse Varol’u anlatırken büyük gaf yaptı: Fazla kız yoktu!

Alişan, yeni sevgilisi Buse Varol ile el ele röportaj verdi. nasıl tanıştıklarını anlatan Alişan, “Sette fazla kız yoktu. Buse’yi gördüm, dikkatimi çekti. Ben de DM’den yürüdüm.” şeklindeki açıklamaları ile büyük bir gafa imza attı. Haberin detayları aşağıda…

Alişan yeni aşka yelken açtı

Geçtiğimiz Eylül ayında nişanlısı Eda Erol ile düğüne iki ay kala ayrılan ünlü türkücü Alişan, ayrılık acısını atlatıp yeni bir aşka yelken açtı. Dostlar Mahallesi isimli yeni dizide birlikte rol aldığı güzel oyuncu Buse Varol’a gönlünü kaptıran Alişan, yaklaşık bir aydır dolu dizgin aşk yaşıyor.

Sevgilisini Ece Erken ile tanıştırdı

Alişan, geçtiğimiz gün yeni sevgilisi Buse Varol’u yakın dostu Ece Erken ile tanıştırdı. Birlikte akşam yemeği yiyen grup, mekan çıkışında kendilerini bekleyen basın mensupları ile kısa bir sohbet etti.

Böyle bir salaklık var mı?

Reklam aşkı yaşadığı haberleri ile gündeme gelen Alişan, bu konuda yaptığı konuşmaya “O haberleri yapan beyinsizler” diyerek başladı ve bu haberi yapan kişiyi mahkemeye vereceğini belirterek “Ben 21 senedir hiçbir şeyi reklam olarak kullanmadım. Dizi reytingi aşkla yükselir mi? Böyle bir salaklık var mı? Biz dizi başlamadan ilişkiye başladık. Çektiğim dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu. Ben Türker ağabeye bile 2 hafta önce söyledim, o da bana teşekkür etti.” diye konuştu.

Alişan’dan büyük gaf: Sette fazla kız yoktu. Buse’yi gördüm.”

Buse Varol ile tanışma hikayelerini anlatmaya başlayan Alişan, “Sette fazla kız yoktu. Buse’yi gördüm, dikkatimi çekti.” diyerek büyük bir gafa imza attı.

Eda Erol sorulunca bozuldu

Alişan’a eski nişanlısı Eda Erol ile ilgili soru gelince yardımına Ece Erken yetişti. Erken araya girip konuyu kapattı. Buse Varol’un bu anlarda çok bozulduğu dikkat çekti.

Alişan kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler