Ana SayfaDedikoduHadise, yeni yıla sevgilisiyle girmek için büyük bir serveti elinin tersiyle itti

İlgili Postlar

Hadise, yeni yıla sevgilisiyle girmek için büyük bir serveti elinin tersiyle itti

Fransız model Aurelien Muller ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Hadise, yeni yıla sevgilisi ile birlikte Paris’te girecek. Hadise, sırf bunun için sahneye çıkması için teklif edilen 1 milyon lirayı elinin tersiyle itti. Hadise, 2018’e yeni aşkı ile girecek. İşte detaylar…

Hadise yeni yıla sevgilisi ile birlikte girecek

Hadise, bu yıl parayı değil aşkı tercih etti. Ünlü şarkıcı, bu yıla kadar yeni yıla hep sahnede giriyordu. Ancak, bu yıl konser vermesi için teklif edilen 1 milyon lirayı reddederek 2018 yılına Fransız model sevgilisi Aurelien Muller ile girmeyi tercih etti.

Bu kez işi değil aşkı seçiyorum

Aradığı aşkı sonunda bulan Hadise’nin yakın çevresine “Her yılbaşında çalıştım, bu kez işi değil, aşkı seçiyorum.” dediği öğrenildi.

Yeni yıla girip tatile gidecek

Hadise ve Fransız sevgilisi, 2018 yılına geçen ay kaldıkları Plaza Athenee Hotel’de girecek. Ardından ablası Hülya ve kardeşi Derya Açıkgöz ile birlikte Londra’ya giderek kısa bir tatil yapacak.

Hadise sevgilisiyle nasıl tanışmış, aşk yaşamaya başlamıştı?

Uzun zaman sonra aradığı aşkı sonunda bulan şarkıcı Hadise, Fransız model sevgilisi Aurelien Muller ile Sıfır Tolerans isimli şarkısının klip çekimlerinde rol alırken tanışmıştı. Klibinde oynayan yakışıklı modelden etkilenen Hadise,

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler