Ana SayfaÜnlülerAlişan: Takıların hepsi duruyor...

İlgili Postlar

Alişan: Takıların hepsi duruyor…

 

Son günlerde düğün heyecanı ile ekrana gelen ünlü çift’in düğünü Swissotel’de otelde görkemli bir şekilde yapılmıştı. Düğüne birçok ünlü isim katılmıştı. Alişan, düğünden önce baba evinden davullu zurnalı çiftetelli oynayarak Buse Varol’u almıştı… Çok konuşulan düğün ile ilgili takılan altınlar da, bir o kadar olay olmuştu. Ne kadar altın takıldığı ise merak konusu olmuştu. İşte detaylar…

Alişan’dan eşi Buse Varol’a aşk dolu sözler!

Alişan İle Buse Varol’un Düğünü Kadar Takılan Altınlar Konuşuldu…

Ali Şan Kimdir?

Alişan, Swissotel’de oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu. Nikah şahidi ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmuştu. Görkemli bir düğün ile dünya evine giren çift eğlenceli saatlerin yaşandığı anda ise çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Türk örf ve adetlerine düşkünlüğü ile bilinen ünlü şarkıcı, uygun bir şekilde çok konuşulan bir düğün yapmıştı. Düğünde çok konuşulan başka bir şey daha vardı. Düğünde takılan altınlar çok konuşulmuştu. Hatta Ali Şan’ın altınları bozdurmak için kapalıçarşı’ya gittiği konuşulanlar arasında idi.

Buse Varol Kimdir?

Alişan’dan Takılan Altınlar İle İlgili Açıklama…

Kapalıçarşı’ya altınları bozdurmak için değil, verdiği bir siparişi almak için gittiğini açıkladı. Ünlü türkücü, “Altınları bozdurmak için hiçbir acelem yok. Sanki param yok da altın bozduruyorum. Hepsi duruyor. Bir siparişim vardı, o hazırmış. Kapalıçarşı’ya onu almak için gittim” diyerek iddiaları yalanladı. Evliliğinin de çok iyi başladığını ve devam ettiğini söyleyen sanatçı Alişan, mutluluğunu gazeteciler ile paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler