Ana SayfaDedikoduAlişan ve Eda Erol'un ayrılma nedeni eski sevgili mi?

İlgili Postlar

Alişan ve Eda Erol’un ayrılma nedeni eski sevgili mi?

Düğün için gün sayarken bir anda yollarını ayıran Alişan ve Eda Erol’un ayrılık nedeni ne? Alişan ve Eda Erol neden ayrıldı? Merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…

[irp]

Alişan ve Eda Erol neden ayrıldı?

Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ve Eda Erol’un ayrılık haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin ayrılığı ile ilgili iddialar da su yüzüne çıkmaya başladı. Alişan ve Eda Erol’un eski sevgilisi krizi neden, ile ayrıldıkları iddia ediliyor.

[irp]

“Nişanlımla ayrıldık”

Evlilik hazırlıkları yapan Alişan ve Eda Erol’un, Erol’un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu nedeni ile kavga ettiği iddia ediliyor. Şiddetli kavganın sonrasında Eda Erol önce Instagram hesabını askıya almasından sonra “Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık” şeklinde açıklama yaptı. Eda Erol’un kız kardeşi Bihter Erol, durumu kurtarmak için sosyal medya hesabından “Ablam hacklendi” yazdı. Barışma çabalarının sonuç vermemesi nedeni ile Bihter Erol açıklamasını hesabından sildi.

[irp]

Alişan ve ailesi sessizliğe büründü

Alişan cephesinden de ses soluk yok. Telefonlarını kapatan Alişan, henüz ayrılık iddiaları hakkında bir açıklama yapmadı. Alişan’ın annesi Suzan Tektaş da takipçilerinin “Ayrıldılar mı?” sorusuna yanıt vermeyerek dikkat çekti.

[irp]

Kasım ayında nikah masasına oturacaklardı

Kasım ayında nikah masasına oturmak için hazırlık yapan Alişan ve Eda Erol’un ayrılık haberi herkesi şoke etti.

Eda Erol kimdir?

Alişan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler