Ana SayfaDedikoduHanife, sosyal medya hesabını neden kapattı? Yoksa izdivaca mı dönüyor?

İlgili Postlar

Hanife, sosyal medya hesabını neden kapattı? Yoksa izdivaca mı dönüyor?

İzdivaç programı ile ünlenen gelin adayı Hanife hanım, kazanç kapısı haline gelen sosyal medya hesabını kapattı. Hanife hanımın bu hareketi, yeni yayın dönemi ile izdivaç programlarına geri dönüş yapmaya hazırlandığı şeklinde yorumlandı. Detaylar haberimizde…

[irp]

İzdivacın en popüler gelin adayıydı

Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programında kendine eş arayan Hanife hanım, programın en popüler gelin adaylarından biriydi. Sürpriz bir kararla izdivaç programına veda eden Hanife hanım, popülerliği sayesinde sosyal medya hesabından para kazanmaya başlamıştı.

[irp]

Sosyal medya hesabını neden kapattı?

Sosyal medya hesabında 400 bin civarında takipçisi bulunan Hanife hanım, aniden hiçbir sebep göstermeden hesabını kapattı.

[irp]

Hanife izdivaca geri mi dönüyor?

Hanife hanımın kazanç kapısı haline gelen sosyal medya hesabını aniden kapatması, yeni yayın döneminin başlaması ile yeniden izdivaç programlarında boy göstermeye hazırlandığı şeklinde yorumlandı.

Zuhal Topal yok, Hanife ne yapacak?

Gelin adayı Hanife hanımın meşhur olduğu, bir gidip bir ayrıldığı, yeni düzenlemeler sonucunda yayından kaldırılan Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programının yokluğunda Hanife hanımın ne yapacağı merak konusu oldu.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler