Ana SayfaÜnlülerAlişan, Buse Varol'a laf söyletmedi. Aşkını eleştiren takipçisine verdi veriştirdi!

İlgili Postlar

Alişan, Buse Varol’a laf söyletmedi. Aşkını eleştiren takipçisine verdi veriştirdi!

Ünlü oyuncu Buse Varol ile aşk yaşamaya başlayan türkücü ve oyuncu Alişan, sosyal medyada “Ortada aşk göremiyorum.” diyen takipçisine verdi veriştirdi. Alişan, “Benim dinimde gıybet yapmak günahtır.” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Alişan Buse Varol aşkı tam gaz devam ediyor

Alişan, Esra Erol’un kız kardeşi Esra Erol ile düğüne az kala ayrılmasının ardından, aynı dizide rol aldığı güzel oyuncu Buse Varol ile aşk yaşamaya başladı. Alişan, sevgilisi Buse Varol’u sahneye çıkarıp şarkı söyletti. Varol’un performansı çok beğenildi. Bu anların fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.

Bunlar birbirini sevmiyor!

Bir sosyal medya kullanıcısı, fotoğrafın altına “Bunlar birbirini sevmiyor. Alişan da kız da aşırı itici ve hiçbir aşk göremiyorum aralarında.Tamamen gösterişten ibaret yaşadıkları şey.” yorumunu yazdı.

Alişan öfkeden deliye döndü: Benim dinimde gıybetini yapmak ya da karalamak günahtır diyor!

Takipçisinin bu sözlerine çok sinirlenen Alişan, yanıt olarak “Peki bütün bu yazdıklarına eyvallah da… Eğer aynı dine mensupsak ki taktığın türbandan Müslüman olduğun anlaşılıyor! Benim dinimde bir insanı tanımadan, arkasından gıybetini yapmak ya da karalamak günahtır diyor! Benden sana bir abin olarak tavsiye, sesimi veya yaptığım işi eleştir ama benim sevgim ya da özel hayatım hakkında beni tanımadan hüküm verme. Hakkımı yine de helal ediyorum sana.” diye yazdı.

İşte konu olan o yorumlar…

Alişan kimdir?

Buse Varol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler